گرمایش اهمی در صنایع غذایی و کاربرد آن در فرآورده های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 گرمایش اهمی در صنایع غذایی و کاربرد آن در فرآورده های گوشتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد گرمایش اهمی در صنایع غذایی و کاربرد آن در فرآورده های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گرمایش اهمی در صنایع غذایی و کاربرد آن در فرآورده های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن گرمایش اهمی در صنایع غذایی و کاربرد آن در فرآورده های گوشتی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

گرمایش اهمی یک روش الکتریکی-حرارتی شناخته شده است. این روش نوین با توجه به تولید سریع گرما، جایگزین مناسبی برای پخت فرآورده های گوشتی میباشد. گرمایش اهمی با استفاده از مقاومت موجود در ماده غذایی، انرژی الکتریکی را به انرژی حرارتی (گرما) تبدیل میکند. حرارت بوجود آمده، بستگی به مقدار ولتاژ و هدایت الکتریکی ماده غذایی دارد. مزایای استفاده از گرمایش اهمی زمان کوتاه تر فرآیند، بازده بالاتر و مصرف انرژی کمتر می باشد علاوه بر این موارد، رنگ و ارزش غذایی محصولات نیز حفظ می شود. در سال های اخیر، گرمایش اهمی از سوی صنعت گوشت به عنوان روشی برای اطمینان از کیفیت و ایمنی فرآورده های گوشتی مورد توجه قرار گرفته است. در این مقاله، اثرات گرمایش اهمی روی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی، حسی، کیفیت میکروبی و سمیت در گوشت و فرآورده های گوشتی مورد بررسی قرار گرفته است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.