کاربرد و ویژگی های سامانه های رهایش کنترل شده در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد و ویژگی های سامانه های رهایش کنترل شده در صنایع غذایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد و ویژگی های سامانه های رهایش کنترل شده در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد و ویژگی های سامانه های رهایش کنترل شده در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد و ویژگی های سامانه های رهایش کنترل شده در صنایع غذایی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

بهره مندی از روش های نوین مانند سامانه های رهایش کنترل شده، به منظور افزایش زیست فراهمی مواد غذایی غنی شده و فراسودمند امری ضروری به نظر می رسد.معمولا برای تولید این نانوحامل ها استفاده از پلیمرهای زیستی غیر سمی زیست تخریب پذیر ترجیح داده میشوند. در این مقاله مرور اجمالی بر انواع حاملها ، روشهای تولید این حامل ها و کاربرد آنها در صنایع غذایی بررسی شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.