کاربرد فیلم های خوراکی ( Edible Films ) در صنایع بسته بندی و فرآوری آبزیان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد فیلم های خوراکی ( Edible Films ) در صنایع بسته بندی و فرآوری آبزیان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد فیلم های خوراکی ( Edible Films ) در صنایع بسته بندی و فرآوری آبزیان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد فیلم های خوراکی ( Edible Films ) در صنایع بسته بندی و فرآوری آبزیان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد فیلم های خوراکی ( Edible Films ) در صنایع بسته بندی و فرآوری آبزیان :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

فیلم های خوراکی یک لایه نازک از مواد خوراکی هستند که روی سطح مواد غذایی قرار گرفته و به عنوان محافظ آنها عمل میکنند. این فیلم ها ظاهری شبیه یک روکش دارند و می توانند با دربرگرفتن برخی مواد همچون ویتامین ها، آنتی اکسیدانها، رنگ هاو آروما به مخلوط ماده غذایی اضافه شوند. ماهی به عنوان غذایی سالم به دلیل برخورداری از کالری و پروتئین بالا در جیره غذاییمردم جهان نقش مهمی ایفا می کند. ماهی به دلیل داشتن درصد بالای اسیدهای چرب چند غیر اشباعی و پروتئین جزء موادغذایی سریع الفساد است. در صورت نامناسب بودن شرایط نگهداری ماهی، فعالیت های آنزیمی و میکروبی سبب کاهش کیفیت وبروز فساد آن می گردد. فیلم های خوراکی دامنه وسیعی از مواد همچون پلی ساکارید ها، پروتئین ها و لیپید ها را در بر می گیرند. پوشش های خوراکی از طریق به تأخیر انداختن کاهش رطوبت و اکسیداسیون چربی، کیفیت ماهی های تازه، منجمد و فرآوری شدهبهبود می دهد و سبب بهبود ظاهر آن در بسته بندی می شود. در مجموع این فیلم ها سبب افزایش کیفیت و زمان ماندگاریمحصولات غذایی می شوند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.