کاربرد اشعه فرابنفش در فرآوری مواد غذایی مایع


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد اشعه فرابنفش در فرآوری مواد غذایی مایع دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد اشعه فرابنفش در فرآوری مواد غذایی مایع  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد اشعه فرابنفش در فرآوری مواد غذایی مایع،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد اشعه فرابنفش در فرآوری مواد غذایی مایع :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

از چند دهه قبل تاثیر تابش فرابنفش در غیر فعال کردن میکروارگانیسم ها شناخته شده بود اما در طی فرآوری سایر مسائل ماده غذایی مثل ویژگی های ارگانولپتیک یا ارزش تغذیه ای آن نیز باید مورد توجه قرار گیرد. تابش فرابنفش یک روش جایگزین برای فرایندهای حرارتی است که به خاطر حفظ کیفیت حسی و تغذیه ای مواد غذایی مورد مطالعه قرار گرفته و توسعه یافته است اما جنبه ایمنی میکروبیولوژیکی آن نیز نباید نادیده در نظر گرفته شود. تصمیمات بحرانی پیرامون تجهیزات تولید کننده تابش فرابنفش شامل منبع تابش، شکل هندسی راکتور، ویژگیهای محیط واکنش و ارتباط بین تمام این اجزا منجر به ایجاد تاثییرات مطلوب در سیستم های غذایی و اجزای آن میشود. علاوه بر این ثابت شده که این تکنولوژی در تجزیه برخی توکسین ها بسیار موثر و کارآمد است در حالی که فرایند حرارتی بر روی توکسین ها بی اثر می باشد. در این مطالعه تاثیر تابش فرابنفش بر روی اجزا ماده غذایی و سموم، مکانیسم تابش، منابع تابش و کاربردهای بالقوه آن بررسی شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.