فرآوری مواد غذایی مایع با استفاده از پرتوی فرابنفش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فرآوری مواد غذایی مایع با استفاده از پرتوی فرابنفش دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فرآوری مواد غذایی مایع با استفاده از پرتوی فرابنفش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فرآوری مواد غذایی مایع با استفاده از پرتوی فرابنفش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فرآوری مواد غذایی مایع با استفاده از پرتوی فرابنفش :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

تأثیر پرتوی فرابنفش در غیر فعال سازی میکروارگانیسم ها چندین دهه است که شناخته شده است. با این وجود، در فرآوری مواد غذایی دیگر مسائل مهم از قبیل حفظ خواص حسی و یا تغذیه ای نیز باید در نظر گرفته شود. تابش پرتوی فرابنفش به منزله جایگزینی برای عملیات حرارتی است که برای به دست آوردن محصولی با کیفیت حسی نهایی بهتر در حال مطالعه و توسعه است. علاوه بر این، ثابت شده است که این تکنولوژی میتواند در تجزیه برخی از سموم که توسط فرآوری حرارتی تحت تأثیر قرار نمیگیرند، مفید باشد. در این مقاله، اثر پرتوی فرابنفش روی این سموم و اجزای مواد غذایی مایع بازبینی شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.