غنی سازی ماست هم زده کم چرب با پودر مالت جو وبررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 غنی سازی ماست هم زده کم چرب با پودر مالت جو وبررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد غنی سازی ماست هم زده کم چرب با پودر مالت جو وبررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی غنی سازی ماست هم زده کم چرب با پودر مالت جو وبررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن غنی سازی ماست هم زده کم چرب با پودر مالت جو وبررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

سابقه و هدف: رژیم غذایی باید یک راه کنترل و کاهش بیماریها باشد. بنابراین بـرای جلـوگیری از بیمـاری هـا بایـد از مـواد غذایی که حاوی ترکیبات فیبری و انواع ویتامین ها، املاح و ترکیبات فنولی هستند استفاده کرد. جو یکی از کهن ترین غلات اسـت کـه به طور گسترده دارای ترکیبات فنولی و همچنین حاوی مقدار قابل توجهی از بتاگلوکان میباشد. مالت جو دارای مزایای سلامتی چـون افزایش حساسیت انسولین در میان افراد دیابتی و غیردیابتی و کاهش گلوکز بعد از غذا و کاهش کلسترول و کاهش فشار خون میشود.مواد و روش ها: در این مطالعه از درصدهای مختلف ۰/۲، ۰/۵، ۱، ۲ ، ۳ و ۴ درصد مالت جـو بـه ماسـت هـم زده کـم چـرب استفاده شد که آزمونهایی چون خاکستر، پروتین، ماده خشک، چربی ، ۳+، اسیدیته، انجام شد.یافته ها: پودر مالت جو باعث افزایش میزان ماده خشک و پروتین و خاکستر شد ولی چربی ثابت بوده است اسـیدیته و پـی اچ نمونه غنی زیاد تفاوتی با شاهد نداشته است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.