شناسایی باسیل های گرم مثبت تشکیل دهنده بیوفیلم از خط تولید شیر پاستوریزه و ارزیابی توان تشکیل بیوفیلم آن ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی باسیل های گرم مثبت تشکیل دهنده بیوفیلم از خط تولید شیر پاستوریزه و ارزیابی توان تشکیل بیوفیلم آن ها دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی باسیل های گرم مثبت تشکیل دهنده بیوفیلم از خط تولید شیر پاستوریزه و ارزیابی توان تشکیل بیوفیلم آن ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی باسیل های گرم مثبت تشکیل دهنده بیوفیلم از خط تولید شیر پاستوریزه و ارزیابی توان تشکیل بیوفیلم آن ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی باسیل های گرم مثبت تشکیل دهنده بیوفیلم از خط تولید شیر پاستوریزه و ارزیابی توان تشکیل بیوفیلم آن ها :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

اتصال باکتری ها به سطوح در تماس با غذا، اصلی ترین عامل آلودگی مواد غذایی می باشد که از این پدیده با مفهومی به نام بیوفیلم یاد می شود. تشکیل بیوفیلم در تجهیزات صنعت لبنیات می تواند یک مشکل پر خطر محسوب گردد و تلفات اقتصادی در طول پروسه تولید غذا، فساد سریعغذا و نهایتا۰ اختلالات عدیده ای در دستگاه ها و تجهیزات را به دنبال داشته باشد. در این پژوهش پس از انجام CIP از نقاط کور خط تولید شیر پاستوریزه کارخانه ای در شهر اصفهان، نمونه برداری انجام گرفت. سپس شمارش کلی به منظور شناسایی آلوده ترین نقاط صورت پذیرفت. پس از آن خالص سازی باکتری ها بر روی محیط کشت های اختصاصی و شناسایی باسیل های گرم مثبت با استفاده تست های بیوشیمیایی و جداول راهنمای برگی انجام شد . در گام بعد توان تشکیل بیوفیلم این باکتری ها به روش میکروتیترپلیت و خوانش با الیزاریدر ارزیابی و بر حسب توان شکیل بیوفیلم گروه بندی شدند. نتایج حاکی از آلودگی بیش از حد استاندارد در برخی ازنقاط می باشد. باسیل های گرم مثبت L.casei، C.xerosis، L.monocytogenes، B.insolitus، B.circulans،B.alcalophilus و B.subtilis باکتری های شناسایی شده موجود در بیوفیلم بودند. قوی ترین توان اتصال بیوفیلم را باکتری B.circulans و ضعیف ترین توان اتصال بیوفیلم را L.casei از خود نشان می داد. حضور بیوفیلم در خطوط شیر پاستوریزه آن هم پس از CIP بیانگر عدم کفایت CIP در حذف بیوفیلم می باشد. همچنین، حضور باکتری پاتوژنی چون L.monocytogenes می تواند این بیوفیلم را به یک تهدید جدی برای سلامت عمومی جامعه تبدیل کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.