روشهای تولید نشاسته اصلاح شده و کاربرد آن در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 روشهای تولید نشاسته اصلاح شده و کاربرد آن در صنایع غذایی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد روشهای تولید نشاسته اصلاح شده و کاربرد آن در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی روشهای تولید نشاسته اصلاح شده و کاربرد آن در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن روشهای تولید نشاسته اصلاح شده و کاربرد آن در صنایع غذایی :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

نشاسته یک هموپلیمر از گلوکز با پیوند آلفا ۱به ۴ خطی و لینک های آلفا ۱به ۶ شاخه دار میباشد. محصولات غذایی بر پایه نشاسته معمولا برای مصرف انسانی سالمتر هستند.نشاسته اصلاح شده حدود نیم قرن است که به عنوان افزودنی به مواد غذایی استفاده میشود. مشتقات نشاسته پایداری، کپسوله کردن، خواص دمایی، خواص تغذیهای و رئولوژیکی بهتری را به نمایش میگذارد. نشاسته مهمترین کربوهیدرات ذخیرهای گیاهان است و در ارگانهای مختلف گیاه مثل دانه، میوه، غده و ریشه وجود دارد. در تولید دکستروز، دکسترین، گلوکز مایع و ..به عنوان ماده اصلی در نظر گرفته شده است. هم چنین به دلیل نقشی که در بهبود ویژگی های فیزیکی، بالا بردن ثبات سیستم های کلوییدی و اثر غلظت دهندگی دارد در صنایع مختلف از آن استفاده می شود. در پودرهای نانوایی و مواد بهبود دهنده پخت به عنوان پرکننده و جلوگیری از واکنش های شیمیایی بین بیکربنات و اسید پیش از ساختن خمیر، در سس ها برای حفظ امولسیون روغن و سرکه و جلوگیری از دو فاز شدن سیستم، در بیسکویت و کراکر برای بهبود بافت و تردی فراورده و کنترل pH ، در صنایع پخت پیش از قالب گیری و برای جلوگیری از چسبیدن خمیر به قالب، در تولید انواع سوپ به عنوان غلظت دهنده و در صنایع کنسروسازی، صنایع گوشت، صنایع غذاهای منجمد، بیسکویت سازی، کیک سازی و نیز کاکائو، بستنی، آدامس، قهوه و شیر کندانسه از نشاسته استفاده می شود. نشاسته ای که ابتدا استخراج می شود نشاسته دست نخورده (native) نام دارد و حلالیت خیلی کمی در آب دارد و به همین دلیل استفاده از آن به طور مستقیم در فراورده های غذایی مقدور نیست و بایستی با ویژگی های مورد نیاز هماهنگ شود، برای هماهنگ کردن ویژگی های نشاسته روش های زیادی وجود دارد که نشاسته اصلاح شده (Modified starch)نامیده می شود (۱،۵،.۷)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.