روش های فوری سازی پودرهای غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 روش های فوری سازی پودرهای غذایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد روش های فوری سازی پودرهای غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی روش های فوری سازی پودرهای غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن روش های فوری سازی پودرهای غذایی :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

فرآورده های غذایی به شکل پودر، قبل از مصرف عمدتا در آب یا محلول های آبکی حل و یا پخش می-گردند. به علت کشش سطحی بالای ذرات ریز، آب نمی تواند ذرات ریز را کاملاخیس کند. به منظور بهبود قابلیت خیس شوندگی و افزایش سرعت پخش و حل شدن محصولات پودری اغلب آنها را فوری سازی مینمایند. بدین منظور آنها را در معرض فرآیندهای ویژه ای قرار میدهند. سایر ویژگی های محصولات پودری از جمله قابلیت جاری شدن، رنگ و شکل ظاهری در طی این فرآیندها بهبود یافته، همچنین دانسیته توده و تشکیل گرد و غبار نیز کاهش مییابد. بنابراین فوری سازی سبب بهبود کیفیت فرآورده نیز میگردد. علاوه بر مزایای فوق بدلیل اینکه در اغلب این فرآیندها تنها ساختار فیزیکی پودر تغییر مییابد، لذا ویژگیهای ذرات جدا از هم پودر اولیه حفظ گردیده و فرآیند فوری سازی در بیشتر موارد هیچگونه تاثیر سوئی بر ویژگی های حسی و کیفیت تغذیه ای فرآورده ندارد. با توجه به اینکه انتخاب روش فوری سازی در تولید محصولی با ویژگی های مدنظر بسیار حائز اهمیت است، در این مطالعه انواع روش های ساخت پودرهای غذایی فوری همراه با مزایا و معایب آنها و کاربردشان مورد بررسی قرار میدهیم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.