ررسی اثر غلظت و دمای مختلف بر اندیس جریان صمغ حاصل از پوست کدوسبز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ررسی اثر غلظت و دمای مختلف بر اندیس جریان صمغ حاصل از پوست کدوسبز دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ررسی اثر غلظت و دمای مختلف بر اندیس جریان صمغ حاصل از پوست کدوسبز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ررسی اثر غلظت و دمای مختلف بر اندیس جریان صمغ حاصل از پوست کدوسبز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ررسی اثر غلظت و دمای مختلف بر اندیس جریان صمغ حاصل از پوست کدوسبز :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

دراین پژوهش اثر غلظت و دمای مختلف بر اندیس جریان صمغ حاصل از پوست کدوسبز مورد بررسی قرار گرفته است. استخراج در این تحقیق به روش استخراج با حلال صورت گرفت و بررسی اندیس جریان صمغ حاصل از پوست کدوسبز درمحدوده درجه برش-S 1330-30و درسه دمای ۲۵،۴۰ و ۶۰ درجه سانتیگراد و سه غلظت ۵,۲/۵,۱ درصد وزنی حجمی انجام شد. بررسی نتایج نشان داد که بیشترین مقدار شاخص قوام یا ویسکوزیته به میزان ۱۳/۳۰ mpa.sدرغلظت ۵ درصد و دمای ۲۵درجه سانتیگراد می باشد همچنین باتوجه به نتایج حاصل، مدل توان نسبت به سایر مدل ها خصوصیات رئولوژیکی کدوی سبز را بهتر ارزیابی می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.