ردیابی و اندازه گیری نگهدارنده سدیم بنزوات در نمونه های مختلف کنسرو ماهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ردیابی و اندازه گیری نگهدارنده سدیم بنزوات در نمونه های مختلف کنسرو ماهی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ردیابی و اندازه گیری نگهدارنده سدیم بنزوات در نمونه های مختلف کنسرو ماهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ردیابی و اندازه گیری نگهدارنده سدیم بنزوات در نمونه های مختلف کنسرو ماهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ردیابی و اندازه گیری نگهدارنده سدیم بنزوات در نمونه های مختلف کنسرو ماهی :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

امروزه استفاده از افزودنی ها درمواد غذایی یک روش تکنولوژیکی مهم در تولیـد محصـولات فـر آوری شـده و غـذاهای آماده می باشد. یکی از افزودنی های مهم و پرکاربرد در صنایع غذایی نگهدارنده ها هستند. نگهدارنده ها موادی هستند که پس از افزودن به مواد غذایی از تغییرات نامطلوب و فساد آنها که به وسیله میکروارگانیسم ها ایجاد میگردد جلـوگیری کـرده و باعـث زمان ماندگاری مواد غذایی میشوند. با این وجود مصرف بیش از حد این مواد می تواند باعث آثار نامطلوبی بر بدن انسان شود.سدیم بنزوات از جمله مواد نگهدارندهای است که در سال های اخیر بطور وسیعی در صنعت غذا برای جلوگیری از فساد و رشد باکتری، کپک و مخمر در مواد غذایی از آنها استفاده میشود. با توجه به اثرات مخرب این نگهدارنـده هـا بـر سـلامت هـم اکنون، کاربرد آنها در صنایع غذایی محدود شده است. مطابق با استاندارد ایران استفاده از این نگهدارنده ها در کنسروهای ماهی غیر مجاز است.هدف از این تحقیق ، ردیابی و اندازه گیری سدیم بنزوات موجود در انواع مختلف کنسرو ماهی عرضه شده در ایران می-باشدبه. این منظور جمعاً ۱۸ نمونه از انواع کنسروهای ماهی تن در روغن، در آب نمک و سبزیجات از قبیل کنسرو ماهی تـن در روغن، کنسرو ماهی تن در آب نمک و کنسرو ماهی سبزیجات عرضه شده در بازار خریداری گردیـد و پـس از آمـاده سـازی نمونه ها به روش استاندارد، سدیم بنزوات موجود در نمونه ها با استفاده از روشهای عیارسنجی و اسپکتروفتومتری اندازه گیری شد.میزان بنزوات در بیشتر نمونه های کنسرو ماهی مثبت بـود . برطبـق اسـتانداردملـی ایـران حضـور سـدیم بنـزوات در کنسروهای ماهی ممنوع است با توجه به نتایج بدست آمده لزوم اجرای برنامه هـای آموزشـی و نظـارت بیشـترکـاملاً مشـهود است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.