دارچین یک آنتی اکسیدان و ضد میکروب طبیعی در پوشش های خوراکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 دارچین یک آنتی اکسیدان و ضد میکروب طبیعی در پوشش های خوراکی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دارچین یک آنتی اکسیدان و ضد میکروب طبیعی در پوشش های خوراکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دارچین یک آنتی اکسیدان و ضد میکروب طبیعی در پوشش های خوراکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دارچین یک آنتی اکسیدان و ضد میکروب طبیعی در پوشش های خوراکی :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

یکی از اهداف بسیار مهم که در پژوهش های صنایع غذایی از اهمیت فراوانی برخوردار است به حداقل رساندن اکسیداسیون و فساد میکروبی در مواد غذایی می باشدکه سبب فساد و تاثیرات نامطلوب بر مواد غذایی میشود. محصولات حاصل از اکسیداسیون و فساد میکروبی ترکیباتی سمی هستند که تاثیرات نامطلوبی بر سلامت افراد دارند. همچنین خواص حسی مانند رنگ، بو و طعم مواد غذایی را نیز تحت تاثیر قرار می دهند. امروزه توجه به آنتی اکسیدان ها و ضد میکروب های طبیعی افزایش یافته است. زیرا مصرف کنندگان با توجه به خطرات احتمالی استفاده از آنتی اکسیدان ها و ضد میکروب های مصنوعی از جمله احتمال سرطان زایی این مواد ترجیح میدهند غذاهایی را مصرف کنند که عاری از این مواد باشند. البته آنتی اکسیدان ها و ضد میکروب های طبیعی دارای مشکلاتی نیز میباشند برای مثال این مواد فعالیت کمتری نسبت به مواد مصنوعی دارند. همچنین حضور مواد دیگر در کنار آنها ممکن است خواص حسی نامطلوبی را در محصول سبب شود. از این رو پژوهشگران به منظور حل این مشکل به استفاده از این مواد در فیلم های خوراکی روی آورده اند. دارچین Cinnamomum verum از خانواده ی برگ بو که به طور گسترده به عنوان چاشنی و ادویه در مواد غذایی استفاده میشود و خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی مطلوبی را از خود به نمایش گذاشته است یکی از این مواد میباشد. در این مطالعه سعی داریم مروری بر استفاده از دارچین در انواع پوشش های خوراکی به منظور حفظ کیفیت و ایمنی مواد غذایی داشته باشیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.