حامل های لیپیدی نانوساختار به عنوان سیستم های رسانش هدفمند جهت غنی سازی نوشیدنی های آبی با ترکیبات فعال زیستی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 حامل های لیپیدی نانوساختار به عنوان سیستم های رسانش هدفمند جهت غنی سازی نوشیدنی های آبی با ترکیبات فعال زیستی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد حامل های لیپیدی نانوساختار به عنوان سیستم های رسانش هدفمند جهت غنی سازی نوشیدنی های آبی با ترکیبات فعال زیستی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی حامل های لیپیدی نانوساختار به عنوان سیستم های رسانش هدفمند جهت غنی سازی نوشیدنی های آبی با ترکیبات فعال زیستی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن حامل های لیپیدی نانوساختار به عنوان سیستم های رسانش هدفمند جهت غنی سازی نوشیدنی های آبی با ترکیبات فعال زیستی :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

یکی از کاربردهای نانوفناوری در فرآوری مواد غذایی، انکپسولاسیون (پوشش دهی) ترکیبات فعال و مغذی، در پوشش های خوراکی با اندازه نانو و افزودن این نانوذرات به مواد خوراکی است. استفاده از نانو حامل ها برای ترکیبات غذا – داروی آبگریز (نوتریسیتیکال) مانند ویتامین ها میتواند مزایای متعددی از جمله کنترل رهایش در یک مکان و زمان معین، پایداری محصول درون پوشانی شده در برابر نور، حرارت و اکسیژن طی فرایند و نگهداری درون ماتریکس غذایی، افزایش حلالیت ترکیبات آبگریز در محیط های آبی مانند انواع نوشیدنی ها و شیر کم چرب، دسترسی زیستی بالاتر آنها به دلیل اندازه کوچک و نسبت سطح به حجم بالای قطرات و عدم کاهش شفافیت، به علت کوچک بودن اندازه را داشته باشد حامل های کلوئیدی شامل نانو امولسیون ها، لیپوزوم ها و نانو لیپوزوم ها، میکرو یا نانو ذرات پلیمری، نانو ذرات لیپیدی جامد، نانوساختارهای لیپیدی وکمپلکس کردن با حاملهای مولکولی مثل سیکلو دکسترین ها و پروتئین ها است. یکی از حامل های کلوئیدی حامل های لیپیدی نانوساختار (NLC) هستند است. این سیستم ها دارای خصوصیات بسیار مشابه با امولسیون ها یا نانوامولسیون ها هستند. زیرا آنها ترکیبی از چربی جامد و روغن مایع پوشیده شده با امولسیفایر پراکنده درون محیط آبی هستند که موجب گیر افتادن و تجمع بیشتر مولکول های دارو و ترکیبات فعال در ساختار لیپیدی میشود. این ریویو به بررسی ساختار وروش های تولید لیپوزوم ها و پژوهش های انجام گرفته در زمینه کاربرد آنها در تحویل هدفمند ترکیبات غذایی زیست فعال پرداخته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.