تهیه و بررسی برخی خصوصیات نوشابه رژیمی با استفاده از عصاره چهارپر گردو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تهیه و بررسی برخی خصوصیات نوشابه رژیمی با استفاده از عصاره چهارپر گردو دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تهیه و بررسی برخی خصوصیات نوشابه رژیمی با استفاده از عصاره چهارپر گردو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تهیه و بررسی برخی خصوصیات نوشابه رژیمی با استفاده از عصاره چهارپر گردو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تهیه و بررسی برخی خصوصیات نوشابه رژیمی با استفاده از عصاره چهارپر گردو :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

هدف از این پژوهش بررســـی تأثیر عصــــاره ی چ هار پرگردو بر برخی خواص کیفی نوشــــا به کولای رژیمی می باشد. چهار پر گردو در قسمت وسط میوه ی گردو قرار دارد. گردو به عنوان یکی ازگیاهان طب سنتی برای درمان دیابت در ایران و جهان میباشد. بهترین روش عصاره گیری ،استخراج عصاره به وسیله ی دم کردن با آب است. پودر حاصله از خرد کردن چهار پر گردو در ۵۰۰ میلی لیتر آب مقطر در دمای ۷۰ سانتی گراد عصاره گیری می شود. برای برر سی اثرات فیزیکو شیمیایی و رسیدن به یک فرمولاسیون بهینه و با ماندگاری بالا و در عین حال بازار پسند، غلظت های مختلف عصاره چهار پر گردو برای تهیه نوشــیدنی مورد اســتفاده قرار گرفت. آزمونهای میکروبی و فیزیکوشــیمیایی بر روی تیمارها در فواصــل زمانی مختلف انجام شد. در این پژوهش تغییرات میزان اسیدیته، خاک ستر، آنتی اک سیدان و کدورت و نیز ازمون های میکروبی مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج بدست آمده از آنالیز آماری داده ها نشان داد که غلظت افزودنی و زمان نگهداری، اثر معنی داری بر میزان اسیدیته نوشابه کولا داشتند .(p<0.05) همچنین نتایج انالیز نشان دادند که افزودن عصاره فوق تاثیر چشمگیری بر میزان افزایش فعالیت آنتی اکســیدانی نوشــابه آماده شــده داشــت. آزمون های میکروبی بر عدم فعالیت میکروارگانیســم ها در نوشابه های فوق در طی زمان نگهداری دلالت داشتند. میزان خاکستر و کدورت با افزایش غلظت عصاره افزایش یافته است. از نتــایج بــه دســــت آمــده می توان عنوان نمود کــه نمونــه ۷۵ میلی لیتر بهترین گزینــه برای عرضــــه بــه بــازار می باشــد از نتایج این پژوهش می توان برای تهیه یک نوشــیدنی رژیمی مفید از عصــاره چهار پر داخل گردو با خواص کیفی مطلوب استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.