تولید و ارزیابی کیفی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تولید و ارزیابی کیفی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تولید و ارزیابی کیفی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید و ارزیابی کیفی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تولید و ارزیابی کیفی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

یکی از مشکلات شایع در جوامع امروزی، میزان کالری دریافتی و افزایش وزن به علت مصرف طولانی محصولات پرکالری است. هدف از این تحقیق تولید کیک کم کالری پخته شده با روش مایکروویو، با کاهش میزان چربی و جایگزینی صمغ زانتان و ارزیابی کیفیت کیک کم کالری تهیه شده به روش مایکروویو می باشد.در این پژوهش چربی در چهار سطح مختلف و صمغ زانتان در سه سطح به فرمولاسیون کیک اضافه شدند. کیک ها در آون مایکروویو با توان %۱۰۰ برای ۲ دقیقه پخت شدند. چگالی خمیر، حجم و حجم مخصوص، رطوبت و فعالیت آبی و بافت کیک مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که کیک های حاوی %۲۵ چربی همراه با صمغ زانتان کمترین (P<0/05) میزان از دست دادن رطوبت و سفتی کمتری را نسبت به نمونه شاهد نشان دادند. کاهش چربی و استفاده از صمغ زانتان باعث بهبود خصوصیات کیفی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.