تولید و ارزیابی کیفی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تولید و ارزیابی کیفی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تولید و ارزیابی کیفی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید و ارزیابی کیفی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تولید و ارزیابی کیفی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو :
تعداد صفحات :۱۴
چکیده مقاله:
یکی از مشکلات شایع در جوامع امروزی، میزان کالری دریافتی و افزایش وزن به علت مصرف طولانی محصولات پرکالری است. هدف از این تحقیق تولید کیک کم کالری پخته شده با روش مایکروویو، با کاهش میزان چربی و جایگزینی صمغ زانتان و ارزیابی کیفیت کیک کم کالری تهیه شده به روش مایکروویو می باشد.در این پژوهش چربی در چهار سطح مختلف و صمغ زانتان در سه سطح به فرمولاسیون کیک اضافه شدند. کیک ها در آون مایکروویو با توان %۱۰۰ برای ۲ دقیقه پخت شدند. چگالی خمیر، حجم و حجم مخصوص، رطوبت و فعالیت آبی و بافت کیک مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که کیک های حاوی %۲۵ چربی همراه با صمغ زانتان کمترین (P<0/05) میزان از دست دادن رطوبت و سفتی کمتری را نسبت به نمونه شاهد نشان دادند. کاهش چربی و استفاده از صمغ زانتان باعث بهبود خصوصیات کیفی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو شده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.