تولید کنسانتره پروتئین ماهی کپورنقره ای به روش استخراج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تولید کنسانتره پروتئین ماهی کپورنقره ای به روش استخراج دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تولید کنسانتره پروتئین ماهی کپورنقره ای به روش استخراج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید کنسانتره پروتئین ماهی کپورنقره ای به روش استخراج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تولید کنسانتره پروتئین ماهی کپورنقره ای به روش استخراج :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
کنسانتره پروتئین ماهی ( FPC )پودری است به رنگ شیری یا سفید مایل به خاکستری ، با ارزش تغذی های فراوان که دربسیاری ازکشورها به منظورمصارف انسانی درشرایطی کاملا بهداشتی به طرق مختلف از انواع ماهیان خوراکی تهیه می شود. در ا ین تحقیق کنسانتره پروتئین ماهی ، در سه مرحله استخراج با کمک حلال ایزوپروپیل الکل وحرارت، از فیله ماهی کپورنقره ای تهیه وبه منظورآگاهی ازقابلیت استفاده آن به عنوان یک مکمل غذایی با ارزش در رژیم غذایی انسان ، آزمایش های میکروبی و فیزیکوشیمیایی لازم ، انجام پذیر فت .براین اساس جهت آزمایش های میکروبی ابتدا از FPC تولیدشده ، رقت سازی انجام و سپس شمارش کلی میکروبی به روش کشت مخلوط در محیط کشت پلیت کانت آگار انجام گردید . شناسایی و شمارش باکتری های کلی فرم ، اشریشیا کلی، سالمونلا ، استافیلوکوکوس اورئوس، جستجو و شمارش قارچها و همچنین آزمایش های فیزیکوشیمیایی نیز مطابق روش های موردتایید مؤسسه استاندارد وتحقیقات صنعتی ایران انجام گرفت. نتایج این بررسی نشان داد درتولید FPC از ماهی کپور نقره ای ، روش استخراج با کمک حلال ایزوپروپیل الکل ، روش بسیارمناسبی است به طوری که FPC تولیدشده از کیفیت میکروبی و فیزیکوشیمیایی بسیار بالایی برخوردار بوده و از این لحاظ براساس قوانین سازمان نظارت برغذا و داروی آمریکا ( FDA )وسازمان خواروبار و کشاورزی جهانی ( FAO )استفاده ازآن در رژیم غذایی انسان بلامانع است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.