توسعه ی نانو حس گر حک شده مولکولی در تعیین توبرامایسین در دارو و مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 توسعه ی نانو حس گر حک شده مولکولی در تعیین توبرامایسین در دارو و مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد توسعه ی نانو حس گر حک شده مولکولی در تعیین توبرامایسین در دارو و مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی توسعه ی نانو حس گر حک شده مولکولی در تعیین توبرامایسین در دارو و مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن توسعه ی نانو حس گر حک شده مولکولی در تعیین توبرامایسین در دارو و مواد غذایی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

در این مطالعه، نانو حسگر میکروبالانس کریستالی کوارتز (QCM) در تشخیص زمان واقعی توبرامایسین (TOB) مورد استفاده قرار گرفته است. در ابتدا، اصلاح سطح طلای تراشه ی QCM با استفاده از تشکیل تک لایه ای مونتاژ آلیل مرکاپتان انجام شد تا پیوندهای دوگانه ی قابل پلیمراز شدن در سطح تراشه مشخص شود. سپس فیلم پلی -۲)هیدروکسی اتیل متاکریلات-متاکریلویل آمید گلوتامیک اسید) [p(HEMA-MAGA)] روی سطح طلا ایجاد شد. سطوح اصلاح نشده و -TOBحکاکی شده ی-p(HEMA MAGA) با استفاده از میکروسکوپنیرویاتمی (AFM)، طیف سنج تبدیل فوریه مادون قرمز (FTIR)، الیپسومتری و اندازه گیری زاویه ی تماس، مشخص شدند. روش پیشنهادی با توجه به دستورالعمل های ICH تایید شد. طیف خطی و و محدوده ی تشخیص-۱۲(S/N=3)به ترتیب ۱.۷ x 10- 11–۱.۵ x 10- 10 M و ۵.۷×۱۰ M بود. از این روش توسعه یافته در داروها و نمونه های غذایی از قبیل سفیده ی تخم مرغ و شیر به منظور تعیین TOB استفاده شد. همچنین مدل های ایزوترم و تجزیه و تحلیل سینتیک ترکیبی در این داده ها اعمال شد تا بتوان فرآیند جذبی انجام شده را، توصیف نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.