تکنولوژی انکپسولاسیون و رهایش کنترل شده آن در صنعت غذا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تکنولوژی انکپسولاسیون و رهایش کنترل شده آن در صنعت غذا دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تکنولوژی انکپسولاسیون و رهایش کنترل شده آن در صنعت غذا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تکنولوژی انکپسولاسیون و رهایش کنترل شده آن در صنعت غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تکنولوژی انکپسولاسیون و رهایش کنترل شده آن در صنعت غذا :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

انکپسولاسیون این گونه بیان می شود فن آوری بسته بندی مواد فعال در پوشش های بسیار کوچک که محتوی خود را با نرخ کنترل شده ای در طول زمان آزاد می کنند. این تکنولوژی در صنایع بسیاری مانند غذا و دارو کاربرد دارد. کپسول هایی با سایز میکرومتر و بزرگتر را میکروکپسول و در مقیاس نانو را نانو کپسول می نامند. فرایند انکپسولاسیون در صنعت غذا دارای پتاسیل بالایی بوده و با روش های متفاوتی باعث بهبود ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی ترکیبات غذایی انکپسوله شده می شود که از جمله آن ها می توان به حفظ خواص ارگانولپتیکی مانند عطر، طعم و رنگ، محافظت از ترکیبات فعال در برابر عوامل خارجی و رهایش کنترل شده اشاره نمود. برای به حداکثر رساندن مزایای انکپسولاسیون باید در انتخاب موادی مناسب و کاربردی جهت پوشش هسته، همچنین تکنیک مورد نیاز نهایت دقت لازم مبذول شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.