تعیین محدوده ی جرم مولکولی هیدرولیزات گلوتن گندم به روش SDS-PAGE


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین محدوده ی جرم مولکولی هیدرولیزات گلوتن گندم به روش SDS-PAGE دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین محدوده ی جرم مولکولی هیدرولیزات گلوتن گندم به روش SDS-PAGE  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین محدوده ی جرم مولکولی هیدرولیزات گلوتن گندم به روش SDS-PAGE،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین محدوده ی جرم مولکولی هیدرولیزات گلوتن گندم به روش SDS-PAGE :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

آنزیم ها پروتئین هایی هستند که واکنش های شیمیایی را کاتالیز کرده و به عبارتی یعنی به واکنش ها سرعت می دهند. گلوتن گندم بخش پروتئینی از گندم است که با استفاده از نسبت ۲:۱ اندوپپتیدازهای آلکالاز به نوتراز هیدرولیزات های گلوتنی تهیه شد. هیدرولیز آنزیمی به مدت زمان ۰ تا ۲۴ ساعت مورد بررسی قرار گرفت. روش ژل الکتروفورز SDS-PAGE دارای قدرت تفکیک بسیار بالائی بوده و برای تفکیک پروتئین ها به کار گرفته میشود. به سبب اینکه پروتئین ها دارای بارهای متفاوت هستند، تفکیک براساس وزن مولکولی انجام می شود.محدوده جرم مولکولی پپتیدهای حاصله در مقایسه با گلوتن طبیعی با استفاده از روش الکتروفورز SDS-PAGE انجام گرفت . نتایج نشان داد که با هیدرولیز گلوتن به مدت ۰ تا ۲۴ ساعت، جرم مولکولی گلوتن که در محدوده ۲۰-۲۴۵ کیلو دالتن بوده بتدریج کاهش یافته و باندهای پپتیدی با جرم مولکولی پایین تر ظاهر گردیده اند، بطوریکه باندهای با جرم مولکولی بیشتر از ۶۳ کیلو دالتن محو شده و پپتیدها بیشتر در محدوده جرم مولکولی حدود ۲۰ و با غلظت بسیار کمتر در ناحیه ۷۰ کیلو دالتن ظاهر شده اند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.