تحلیلی بر کاربرد ضایعات کارخانه های صنایع غذایی برای بازیافت پروتئین? فیبر?آنتی اکسیدان و عوامل رنگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیلی بر کاربرد ضایعات کارخانه های صنایع غذایی برای بازیافت پروتئین? فیبر?آنتی اکسیدان و عوامل رنگی دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیلی بر کاربرد ضایعات کارخانه های صنایع غذایی برای بازیافت پروتئین? فیبر?آنتی اکسیدان و عوامل رنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیلی بر کاربرد ضایعات کارخانه های صنایع غذایی برای بازیافت پروتئین? فیبر?آنتی اکسیدان و عوامل رنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیلی بر کاربرد ضایعات کارخانه های صنایع غذایی برای بازیافت پروتئین? فیبر?آنتی اکسیدان و عوامل رنگی :

تعداد صفحات :۲۵

چکیده مقاله:

دفع این مواد پس از فرآوری میوه وسبزی مشکل ایجاد می کند چرا که این مواد در معرض فساد میکروبی قرار دارند. معمولا از این ضایعات برای تولید کود استفاده می شوندکه هزینه خشک کردن و جابه جایی و ذخیره سازی محدودیت اقتصادی دارد. از سوی دیگر تولید مواد افزودنی و خوراکی یا مکمل ها با ارزش غذایی بالا مورد توجه زیادی قرار گرفته است. ضایعات صنعتی و کشاورزی از نظر فیبرها غنی هستند و برخی از آن ها شامل آنتی اکسیدان ها نیز هستند. چندین مورد از عناصر ریز مغذی ارگانیک مانند کاروتینوئیدها و پلی فنول ها فعالیت آنتی اکسیدانی دارند و رادیکال آزاد را مصرف می کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.