تأثیر ژل آلوئه ورا بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی، حسی و میکروبی ماست کم چرب و بهبود خواص حسی آن با استفاده از سوکرالوز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر ژل آلوئه ورا بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی، حسی و میکروبی ماست کم چرب و بهبود خواص حسی آن با استفاده از سوکرالوز دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر ژل آلوئه ورا بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی، حسی و میکروبی ماست کم چرب و بهبود خواص حسی آن با استفاده از سوکرالوز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر ژل آلوئه ورا بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی، حسی و میکروبی ماست کم چرب و بهبود خواص حسی آن با استفاده از سوکرالوز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر ژل آلوئه ورا بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی، حسی و میکروبی ماست کم چرب و بهبود خواص حسی آن با استفاده از سوکرالوز :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

در این پژوهش، تأثیر ژل آلوئه ورا در غلظت های ۱، ۲و ۳ درصد، همراه با سطوح ۰/۱و ۰/۲ درصد قند رژیمی سوکرالوز ، بر ویژگی های ماست کم چرب مورد بررسی قرار گرفت. ماست های حاوی غلظت های مختلف ژل آلوئه ورا و سوکرالوز به لحاظ ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی در زمان های ۱، ۷، ۱۵و ۲۱ روز پس از نگهداری، با نمونه های کنترل (کنترل مثبت حاوی %۳ چربی و کنترل منفی حاوی %۱/۵ چربی) مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج نشان داد، با افزایش مقدار ژل آلوئه ورا و سوکرالوز، pH و اسیدیته نمونه ها به ترتیب کاهش و افزایش معنی داری، نسبت به نمونه کنترل منفی(%۱/۵ چربی) در طول مدت نگهداری دارند، بطوریکه نمونه(%۳ E 2 ژل و %۰/۲ سوکرالوز) بیشترین تغییرات اسیدیته و pH را نشان داد. مقدار آب اندازی(سینرزیس) نمونه های حاوی ژل بیشتر از نمونه کنترل مثبت بود، با این وجود نمونه های(۳ D1 %ژل و %۰/۱ سوکرالوز) و( %۳ D2ژل و %۰/۲ سوکرالوز) با وجود تغییرات pH و اسیدیته، میزان سینرزیس مشابه با نمونه )Bکنترل مثبت با %۳ چربی) را از خود نشان دادند. نتایج آزمون حسی نیز نشان داد که نمونه (%۳ D2ژل و %۰/۲ سوکرالوز) بهترین خواص آرومایی و پذیرش را در میان نمونه های حاوی آلوئه ورا دارد. میزان خاکستر نمونه ها با افزایش ژل آلوئه ورا افزایش یافت اما این افزایش معنی دار نبود. شمارش میکروبی نمونه ها،حاکی از تا۰ثیر ژل و قند سوکرالوز بر جمعیت باکتری لاکتو باسیلوس بولگاریکوس در طول مدت نگهداری بودکه این تا۰ثیر در باکتری استرپتوکوکوس ترموفیلوس مشاهده نگردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.