تأثیر پروتئین تغلیظ شده آب پنیر و pH بر اندازه قطر ذرات آب انار ریزپوشانی شده در امولسیون طی نگهداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر پروتئین تغلیظ شده آب پنیر و pH بر اندازه قطر ذرات آب انار ریزپوشانی شده در امولسیون طی نگهداری دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر پروتئین تغلیظ شده آب پنیر و pH بر اندازه قطر ذرات آب انار ریزپوشانی شده در امولسیون طی نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر پروتئین تغلیظ شده آب پنیر و pH بر اندازه قطر ذرات آب انار ریزپوشانی شده در امولسیون طی نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر پروتئین تغلیظ شده آب پنیر و pH بر اندازه قطر ذرات آب انار ریزپوشانی شده در امولسیون طی نگهداری :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

امروزه برخی مواد غذایی طبیعی به عنوان مواد سلامتی بخش مطرحند که آنتوسیانین ها از جمله این ترکیباتند. آنتوسیانین ها به عنوان ترکیبات رنگی با خاصیت فعال زیستی، جاذب رادیکال های آزاد و ضد سرطان در نظر گرفته میشوند. یکی از راه های جلوگیری از تخریب این ترکیبات با ارزش استفاده از ریزپوشانی در ماتریس پایدار می باشد. دراین تحقیق تاثیر زمان نگهداری، pH و غلظت کنستانتره پروتئین آب پنیر (WPC) به عنوان ماده پوشاننده بر اندازه قطر ذرات آب انار ریز پوشانی شده توسط روش سطح پاسخ بررسی و یهینه شد. طراحی آزمایشات و بهینه سازی با استفاده از نرم افزار دیزاین اکسپرت انجام گرفت. پس از تعیین محدوده اولیه متغیرهای مورد نظر، طرح باکس بنکن در سه سطح (۱، ۰ و ۱- )و با سه متغیر مستقل زمان نگهداری (۰، ۱۰ و ۲۰ روز)،pH( 1، ، ۲ و ۳ )و غلظت WPC به عنوان ماده پوشاننده( ۱۰، ۱۵ و ۲۰ درصد) بکار گرفته شد. نتایج نشان داد که مدت زمان نگهداری موجب افزایش قطر ذره شد اما pH تاثیری در این خصوص نداشت. به علاوه، افزایش غلظت ماده پوشش دهنده باعث کاهش قطر ذره شد. شرایط بهینه برای بدست آوردن حداقل قطر ذره، زمان صفر، pH=1 و غلظت ۲۰ درصد WPC تعیین شد. تحت این شرایط اندازه متوسط قطر ذرات آب انار ریز پوشانی شده ۰/۸۰ m به دست آمد. تجزیه و تحلیل نمونه ها در نقطه بهینه نتایج بدست آمده را تایید نمود و مقدار قطر ذرات در شرایط آزمایشگاهی ۰/۸۲ ±۰/۲۷ تعیین شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.