تاثیر عصاره سماق بر روی کاهش رشد جمعیت باکتری های مزوفیل و کلیفرم در گوشت گوساله خام بسته بندی شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر عصاره سماق بر روی کاهش رشد جمعیت باکتری های مزوفیل و کلیفرم در گوشت گوساله خام بسته بندی شده دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر عصاره سماق بر روی کاهش رشد جمعیت باکتری های مزوفیل و کلیفرم در گوشت گوساله خام بسته بندی شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر عصاره سماق بر روی کاهش رشد جمعیت باکتری های مزوفیل و کلیفرم در گوشت گوساله خام بسته بندی شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر عصاره سماق بر روی کاهش رشد جمعیت باکتری های مزوفیل و کلیفرم در گوشت گوساله خام بسته بندی شده :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

هدف از انجام این مطالعه، بررسی اثر کاهندگی عصاره آبی گیاه سماق بر روی رشد میکروارگانیسم های عامل فساد و در نتیجه آن افزایش میزان طول عمر نگهداری گوشت گوساله خام بسته بندی شده می باشد. عصاره آبی به روش خیساندن تهیه، و تا زمانی که میزان ماده خشک عصاره به ۱۱۰۰ mg/ml کاهش یابد در روتاری تغلیظ شد. سپس به کمک آب مقطر (حلال) رقت های ( ۱۰۰، ۲۰۰ و ۴۰۰ میلی گرم در میلی لیتر) آماده گردید. ابتدا با استفاده از روش انتشار دیسک در آگار میزان بازدارندگی غلظت های مختلف عصاره سماق بر روی جمعیت باکتری های مزوفیل و کلیفرم استخراج شده از گوشت گوساله خام بررسی شد. سپس گوشت خام ، به قطعات ۱۰۰ گرمی تقسیم شده هر کدام از قطعات به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه در غلظتهای آماده شده عصاره ۱۰۰)، ۲۰۰ و ۴۰۰ میلی گرم بر میلی لیتر) غوطه ور گردید و به طور جداگانه در ظرف های یکبار مصرف استریل بسته بندی و در دمای ۴ ۱ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ روز نگهداری شد. جهت بررسی اثر بازدارندگی عصاره آبی سماق بر روی باکتری های سطحی گوشت، نمونه برداری در روزهای ۰ ،۳ ، ۶ و ۱۰ انجام شده و بنا بر روش های استاندارد شمارش تعداد کلی میکروارگانیسم های مزوفیل و کلیفرم انجام گردید. نتایج نشان داد با افزایش غلظت عصاره سماق کاهش قابل توجهی در تعداد میکرواگانیسم ها مشاهده گردید.(p<0.05 )به طوری که در غلظت ۴۰۰ mg/ml تعداد میکروارگانیسم ها نسبت به گروه شاهد کاهش معنی داری داشتند. می توان نتیجه گرفت عصاره سماق در غلظت های بالا ، خاصیت بازدارندگی ( کاهندگی ) بر روی رشد تعداد کلی باکتری های مزوفیل و کلیفرم دارد، لذا جهت استفاده تولید کنندگان به عنوان کاهنده میزان فساد در گوشت نیاز به بررسی های بیشتری می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.