تاثیر شرایط فرآوری بر رنگ و بافت لوبیا قرمزپخته شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر شرایط فرآوری بر رنگ و بافت لوبیا قرمزپخته شده دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر شرایط فرآوری بر رنگ و بافت لوبیا قرمزپخته شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر شرایط فرآوری بر رنگ و بافت لوبیا قرمزپخته شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر شرایط فرآوری بر رنگ و بافت لوبیا قرمزپخته شده :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

حبوبات به عنوان منبع مهم پروتئین، سهم قابل توجهی از نیاز غذایی انسان ها را تشکیل می دهند. علیرغم سطح زیر کشت وسیع آنها در اکثر کشورهای آسیایی، به علت فراوری طولانی آن، میزان مصرف آنها پایین است. لذا ، تولید محصولات آماده به مصرف ضروری بـه نظر می رسد. در این تحقیق تاثیر خیساندن (S) ، بلانچ با بخار(SB )و بلانچ با آب (WB) در دمای ۹۶-۱۰۰ درجـه سـانتیگـراد بـه مدت ۱۱ دقیقـه و زمـان پخـت بـه مـدت ۲۰، ۲۵، ۳۰ و ۴۸ دقیقـه (WBC, BSC) بـر رنـگ و بافـت لوبیـا قرمـز (Phaseolas Vulgaris L.) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که بلانچینگ با بخار باعث بهبود کیفیت رنگ لوبیا پختـه شـده و بـه طـور معنیداری باعث کاهش زمان پخت میگردد. براساس نتایج رنگ سنجی پارامتر L* در نمونه های بلانچ شده با بخار تیرهتر از نمونه های بلانچ شده با آب بودند. میزان سفتی بافت در نمونه های بلانچ شده با بخار بیشتر از بلانچ با آب بود، همچنین افـزایش زمـان پخـت بـه طرز معنیداری سفتی بافت را کاهش داد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.