تاثیر استفاده از شیره انگور بعنوان جایگزین شکر بر ویژگی های شیمیایی و حسی کیک یزدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر استفاده از شیره انگور بعنوان جایگزین شکر بر ویژگی های شیمیایی و حسی کیک یزدی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر استفاده از شیره انگور بعنوان جایگزین شکر بر ویژگی های شیمیایی و حسی کیک یزدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر استفاده از شیره انگور بعنوان جایگزین شکر بر ویژگی های شیمیایی و حسی کیک یزدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر استفاده از شیره انگور بعنوان جایگزین شکر بر ویژگی های شیمیایی و حسی کیک یزدی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

در این پژوهش ویژگی های شیمیایی و خواص حسی کیک یزدی حاصل از جایگزینی شکر با سطوح مختلف شیره انگور مورد ارزیابی قرار گرفت. شیره انگور در سه سطح ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ درصد به عنوان متغیر پژوهش در نظر گرفته شد. ویژگی های شیمیایی شامل رطوبت، خاکستر و قند اینورت و خواص حسی شامل ظاهر بافت شیرینی و پذیرش کلی بعد از ۱ و ۷ روز نگهداری بود. آنالیز داده ها نشان داد با افزایش نسبت جایگزینی رطوبت خاکستر و قند اینورت بطور معنی داری افزایش یافتند .(p < 0/05 ) همچنین ارزیابی حسی انجام شده نشان داد، جایگزینی شیره انگور با شکر تاثیر چندانی بر ویژگی های حسی کیک روغنی ندارد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.