پپتیدهای زیست فعال با تاکید بر منابع لبنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پپتیدهای زیست فعال با تاکید بر منابع لبنی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پپتیدهای زیست فعال با تاکید بر منابع لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پپتیدهای زیست فعال با تاکید بر منابع لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پپتیدهای زیست فعال با تاکید بر منابع لبنی :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

توســعه تکنولوژیهای جدید علاقه بســیار زیادی را در اســتفاده از ترکیبات بایواکتیو به وجود آورده اســت. ترکیبات بایواکتیو(زیســـت فعال) درواقع به عنوان یک توالی آمینواســـیدی مشـــخص که اثرات فیزیولوژی مفیدی مانند خاصـــیت آنتی اکسـیدانی،ضـد فشـار خون، ضد لخته شدن خون، فعالیت ضدمیکروبی و فعالیت ضدالتهابی را ترویج میدهند شناخته شده اند. فنآوری های تولید پپتیدهای بایواکتیو شامل هیدرولیز پروتئین توسط آنزیم های میکروبی،گیاهی یا حیوانی و تخمیر با استفاده از قارچ و باکتری می باشـد. محدوده ی گزارش شده از اثرات فیزیولوژیکی پروتئین ها و پپتیدهای بایواکتیو متنوع است. در ادامه اثرات ضـد میکروبی، ضد التهابی، اثر بر سیستم ایمنی و مکانیسم عمل و کاربرد این بایواکتیوها در مواد غذایی و سلامتی انسان را مرور خواهیم کرد. با توجه به گســتردگی عملکرد پپتیدهای زیســت فعال، خاص بودن آنها و ســمیت کم ، تحقیق در زمینه بکارگیری آنها در صـنایع غذایی و صـنایع دارویی با ارزش می باشد. همچنین به علت بیماریهای مختلف، امروزه بازار غذاهای عملکردی در حال گســترش اســت و غذای عملکردی هر نوع غذایی را شــامل می شــود که علاوه بر کارکرد تغذیه ای، مزایای سلامتی بخش دیگری را برای بدن تامین میکند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.