پایدارسازی ساختارهای کلوئیدی امولسیونها با استفاده از اجزاء و ذرات جامد غذایی (pickering emulsion)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
20 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پایدارسازی ساختارهای کلوئیدی امولسیونها با استفاده از اجزاء و ذرات جامد غذایی (pickering emulsion) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پایدارسازی ساختارهای کلوئیدی امولسیونها با استفاده از اجزاء و ذرات جامد غذایی (pickering emulsion)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پایدارسازی ساختارهای کلوئیدی امولسیونها با استفاده از اجزاء و ذرات جامد غذایی (pickering emulsion)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پایدارسازی ساختارهای کلوئیدی امولسیونها با استفاده از اجزاء و ذرات جامد غذایی (pickering emulsion) :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

استفاده از امولسیون های تثبیت شده با ذرات جامد ( Pickering Emulsion) برای مقاصد غذایی ، دارویی و کشاورزی و حتی صنایع نفتی در سال های اخیر مورد توجه قرار گرفته است. در این روش طیف وسیعی از ذرات الی و غیر الی مانند عناصر فلزی و غیر فلزی ، خاک رس ، ذرات مغناطیسی ، پروتئین های نا محلول در آب و حتی اسپورها و باکتری ها ، که لزوما امفی فیلیک نبوده و محلول در آب یا چربی نیستند به عنوان تثبیت کننده امولسیون مورد استفاده قرار می گیرند خواص اصلی منحصر به فرد هر کدام از ترکیبات منجر به طراحی امولسیون های پاسخ دهنده به PH و دما می گردد که در طراحی سامانه های حامل ترکیبات زیست فعالی یا مغذی و حساس به عواملی محیطی ، نقش کلیدی دارند . برخلاف امــــولسیون های معمول کـه پایداری آن ها با اندازه ذرات نسبت عکس دارد . در امولسیون های تثبیت شده با ذرات جامد ، قادر به تولید امولسیون های بسیار پایدار با اندازه ذرات بزرگ و حتی در حد چند میلی متر می باشیم . در این مقاله قابلیت های استفاده از ماکرومولکول های طبیعی مانند پروتئین و پلی ساکاریدهای غذایی بصورت سوسپانسیون ذرات و نیز خواص فیزیکوشیمیایی در تشکیل و تثبیت این نوع از امولسیون ها مورد بررسی قرار میگیرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.