بیماری سلیاک و رژیم غذایی بدون گلوتن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بیماری سلیاک و رژیم غذایی بدون گلوتن دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بیماری سلیاک و رژیم غذایی بدون گلوتن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بیماری سلیاک و رژیم غذایی بدون گلوتن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بیماری سلیاک و رژیم غذایی بدون گلوتن :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

سلیاک نوعی بیماری گوارشی مزمن است که در افراد حساس به گلوتن بروز میکند. گلوتن پروتئینی است که در غلاتی مثل گندم، جو و چاودار پیدا میشود و با تأثیر بر پرزهای روده باعث کاهش جذب غذا و در نتیجه بروز علامت های مختلف میشود. در صورت ابتلا به بیماری سلیاک، خوردن گلوتن واکنشی ایمنی را در روده کوچک برمی انگیزد؛ به مرور زمان این واکنش موجب التهاب می شود و در نتیجه لایه پوشش دهنده روده کوچک آسیب میبیند و مانع جذب بعضی مواد مغذی می شود.آسیب دیدن روده منجر به کاهش وزن، نفخ و گاهی اوقات اسهال می شود، و در نهایت مواد مغذی حیاتی به مغز، سیستم عصبی، استخوانها، کبد و دیگر اندام ها نمیرسد. سوءجذب در کودکان رشد آنان را دچار اختلال میکند. حساسیت و سوزش روده باعث دل درد، به ویژه پس از صرف غذا، می شود. اگر چه هیچ درمانی برای بیماری سلیاک وجود ندارد، اما با رعایت یک رژیم غذایی بدون گلوتن میتوان بیماری را مدیریت کرد و به التیام یافتن روده کمک نمود.در این تحقیق سعی شده است، با توجه به اطلاعات محدودی که در این زمینه در کشور وجود دارد،علاوه بر معرفی بیماری و جنبه های مختلف آن،آگاهی لازم رادر مورد اهمیت رژیم غذایی فاقد گلوتن به بیماران سلیاکی و جوامع بشری و صنعتی داده و علاوه بر بالا بردن اطلاعات عمومی و کمک به بیماران سلیاکی بتوان گامی نو در جهت تولید صنعتی محصولات غذایی فاقد گلوتن برداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.