بهینه سازی مراحل مختلف روش کشت سلولی زیره سیاه اروپایی جهت تولید کومین آلدئید باکاربرد غذا دارویی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی مراحل مختلف روش کشت سلولی زیره سیاه اروپایی جهت تولید کومین آلدئید باکاربرد غذا دارویی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی مراحل مختلف روش کشت سلولی زیره سیاه اروپایی جهت تولید کومین آلدئید باکاربرد غذا دارویی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی مراحل مختلف روش کشت سلولی زیره سیاه اروپایی جهت تولید کومین آلدئید باکاربرد غذا دارویی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی مراحل مختلف روش کشت سلولی زیره سیاه اروپایی جهت تولید کومین آلدئید باکاربرد غذا دارویی :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

زیره سیاه اروپایی Carum carvi از خانواده Apaiaceae یک گیاه دارویی در صنایع دارویی، غذایی و آرایشی – بهداشتی استفاده میشود از ترکیبات عمده اسانس این گیاه کومین آلدئید می باشد. با توجه به خواص ارزشمند دارویی کومین آلدئید و پتانسیل کاربرد آن در محصولات غذا دارویی و محدودیت تولید آن از طریق سنتی، در این پژوهش امکان استفاده از روش کشت سلولی جهت تولید کومین آلدئید مورد بررسی قرار گرفت. جوانه زنی بذر در محیط کشت جامد ساده حاوی ۰/۵ درصد ساکارز در شرایط تاریکی و دو دمای ۲۵ C و ۴ درجه سانتیگراد انجام شد. القای کالوس در بذر جوانه زده در محیط کشت جامد MS حاوی ۳ درصد ساکارز، ۲,۴-D 2 mg/l و ۰/۵ mg/l کینیتین انجام شد . استقرار کشت سلولی در محیط کشت مایع MS با ترکیب هورمونی مشابه القاء انجام شد. بهینه سازی محیط کشت کالوس، جهت رسیدن به حداکثر بیوماس سلولی، از غلظت های مختلف ساکارز (%۱، %۳ و %۶ )در مرحله بازکشت استفاده شد. اثر اتوکلاو ساکارز همراه با سایر ترکیبات محیط کشت یا مستقل از آن بررسی شد. نتایج این پژوهش نشان داد بذر این گیاه در دمای ۲۵ C دارای بیشترین درصد جوانه زنی یود. گرچه غلظت های مختلف ساکارز در رشد کالوس تفاوت معنی داری نشان نداد ولی در زمان های مختلف تفاوت معنی داری در سطح %۱ مشاهده شد. بیشترین رشد کالوس در غلظت ۳ درصد ساکارز و در هفته دوم( ۰/۲۱ میلی گرم ) بدست آمد. همچنین نتایج آماری نشان داد اتوکلاو نمودن ساکارز بصورت مستقل یا با محیط کشت تاثیری در رشد کالوس ندارد . در این بررسی بیشترین وزن تر کالوس در هفته دوم( ۰/۲۹ میلی گرم ) مشاهده شد که نسبت به سایر زمان ها تفاوت معنی داری در سطح ۵ درصد نشان داد. بررسی منحنی رشد سلولی زیره سیاه اروپایی در محیط کشت مایع نشان داد که بیشترین رشد سلولی در هفته ششم پس از استقرار کشت سلولی به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.