بهینه سازی فرمولاسیون ماست حاصل از پساب کره شیرین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی فرمولاسیون ماست حاصل از پساب کره شیرین دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی فرمولاسیون ماست حاصل از پساب کره شیرین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی فرمولاسیون ماست حاصل از پساب کره شیرین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی فرمولاسیون ماست حاصل از پساب کره شیرین :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

در این پژوهش امکان استفاده از پساب کره شیرین در تولید یک نوع ماست پرچرب فرموله مورد بررسی قرار گرفت.پس از ساخت فرمولاسیون های ماست بر پایه دوغ کره به عنوان شاهد، ماست بر پایه دوغ کره با %۱ شیر خشک و %۱ پروتئین و ماست بر پایه دوغ کره با % ۱ شیر خشک و % ۳ پروتئین و نگهداری آنها در طول مدت ۱۵ روز در ۴ فاصله زمانی مختلف، آزمایشاتی بر روی خواص شیمیایی و حسی آنها انجام گردید و نتایج با استفاده از آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی مورد بررسی قرار گرفت.نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که افزودن شیر خشک به میزان %۱ و پروتئین به میزان %۱ و %۳ در روزهای ابتدایی نگهداری بهبود طعم و بافت را از لحاظ حسی به همراه خواهد داشت اما بیشتر شدن میزان پروتئین (%۳ )در روزهای پایانی نگهداری( ۱۰و۱۵) کاهش پذیرش بافت و طعم را به همراه داشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.