بهینه سازی فرآیند تولید برگه بالنگ با استفاده از اسمز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی فرآیند تولید برگه بالنگ با استفاده از اسمز دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی فرآیند تولید برگه بالنگ با استفاده از اسمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی فرآیند تولید برگه بالنگ با استفاده از اسمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی فرآیند تولید برگه بالنگ با استفاده از اسمز :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

آبگیری از محصولات غذایی، یکی از قدیمی ترین روش های نگهداری آنها است . خشک کردن، ضمن اینکه روی محصول اثرحفاظتی دارد، وزن و حجم آن را نیز به میزان چشمگیری کاهش می دهد. استفاده از هوای داغ مرسوم ترین روش خشک کردنمی باشد. با این وجود خشک کردن توسط هوای داغ انرژی بر بوده و درنتیجه مقرون به صرفه نیست. بنابراین استفاده از پیشتیمارهایی که سبب کاهش آب بافتی و سهولت انتقال جرم هنگام خشک کردن با هوا میشوند، بسیار مفید خواهد بود. استفاده ازفرآیند آبگیری اسمزی به عنوان یک پیش تیمار قبل از خشک کردن، میتواند ضمن افزایش راندمان خشک کردن باعث کاهشهزینه نیز گردد. در این تحقیق تأثیر فاکتورهای نوع محلول اسمزی(ساکارز، نمک)، مدت زمان غوطه وری درمحلولاسمزی(۱۸۰،۱۲۰،۶۰،۳۰ و ۲۴۰ دقیقه) و غلظت محلول اسمزی(۴۰-۶۰درصد ساکارز و ۵-۱۰ درصد نمک) بر میزان از دستدادن آب، جذب مواد جامد، در فرایند تلفیقی اسمزی-هوای داغ بر قطعات میوه بالنگ بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد کهبیشترین میزان از دست دادن آب و جذب مواد جامد در هنگام استفاده از محلول ۵۰ درصدساکارز در طی مدت ۲۴۰ دقیقه غوطه وری نسبت به سطوح نمک به دست آمد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.