بهینه سازی شرایط رنگبری و حذف کدورت از عصاره مالت با استفاده از ژلاتین و آنزیم پکتیناز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی شرایط رنگبری و حذف کدورت از عصاره مالت با استفاده از ژلاتین و آنزیم پکتیناز دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی شرایط رنگبری و حذف کدورت از عصاره مالت با استفاده از ژلاتین و آنزیم پکتیناز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی شرایط رنگبری و حذف کدورت از عصاره مالت با استفاده از ژلاتین و آنزیم پکتیناز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی شرایط رنگبری و حذف کدورت از عصاره مالت با استفاده از ژلاتین و آنزیم پکتیناز :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

مالت، از دانه های جوانه زده غلات به ویژه جو در شرایط خاص و فعال شدن آنزیم تولید میشود و درصدی از نشاسته موجود در دانه ها به قند تبدیل میشود که به دنبال آن جوانه رشد میکند که دارای ویتامین فراوانی است. جو حاوی انواع پلی ساکاریدها نظیر نشاسته و دکسترین است. گیاهک جوانه جو حاوی ترکیبات روغنی از جمله اسیدهای چرب شامل : اسید استئاریک ، اسید پالمتیک، اسید اولئیک و اسید لینولئیک می باشد. مالت جو نیز سرشاراز ویتامین های گروه ب و فیبر محلول (بتا گلوکا ) می باشد. عصاره مالت یا عصاره جوانه جو، شیره قهوه ای رنگ است که از دانه های جو جوانه زده به دست می آید ، که این ماده نیز ارزش غذایی بالایی داشته و در صنایع مختلف از جمله صنایع آبجو، ماءالشعیر و سرکه سازی کاربرد فراوان دارد .ماءالشعیر یکی از نوشیدنی های گازدار بدون الکل است که از جوانه جو به دست می آید . امروزه در اکثر نقاط دنیا بسیاری از آبمیوه ها و نوشیدنی ها به صورت شفاف تهیه می شوند که تولید آبمیوه شفاف و پایدار در صنایع نوشیدنی و آبمیوه سازی موضوع قابل توجهی است و شفاف سازی مرحله مهمی در فرآیند تولید آبمیوه جات می باشد.در تحقیق حاضر هدف بهینه سازی میزان آنزیم پکتیناز و ژلاتین جهت حذف کدورت از محلول رقیق شده عصاره مالت می باشد. نقطه ی بهینه مورد نظر از نظر میزان آنزیم و ژلاتین مورد استفاده برای ۱۰۰ گرم عصاره ی مالت با بریکس ۱۰ برای حصول میزان رنگ ۰/۶۰۶۸۷ ، مقدار کدورت ۰/۶۵۴۰۰ و همچنین مقدار بریکس ۴/۶۶۸۷ ، مقدار آنزیم بهینه اضافه شده برابر ۰/۶۵۷۶ گرم و میزان ژلاتین بهینه برابر ۰/۲۰۵۱ گرم به ازای ۱۰۰ گرم عصاره بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.