بهینه سازی تولید بیو پلیمر زانتان و کاربردهای آن در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی تولید بیو پلیمر زانتان و کاربردهای آن در صنایع غذایی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی تولید بیو پلیمر زانتان و کاربردهای آن در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی تولید بیو پلیمر زانتان و کاربردهای آن در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی تولید بیو پلیمر زانتان و کاربردهای آن در صنایع غذایی :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

بیوپلیمر میکروبی زانتان با نام اختصاری XC توسط باکتری Xanthomonas Campestris در یک فرآیند تخمیری تولید می شود. زانتان به عنوان مخلوط کننده، تنظیم کننده ویسکوزیته، کمک به تشکیل ژل و انعقاد در بسیاری از صنایع کاربرد دارد. در صنایع غذایی به عنوان پایدار کننده و تغلیظ کننده محصولات آردی، افزایش ویسکوزیته سیال و یکنواخت سازی مخلوط در مخلوط های پودری و افزایش پایداری امولسیون وافزایش ویسکوزیته محصولات به کار میرود. امروزه کاربرد وسیع زانتان آن را به مهم ترین پلی ساکارید میکروبی از نقطه نظر تجاری تبدیل کرده است. هدف از انجام این مطالعه، معرفی خصوصیات و ویژگی های ساختاری زانتان با گرید غذایی و بهینه سازی محیط کشت و میکروارگانیسم تولید کننده آن با هدف تولید زانتان خوراکی و تامین استاندارد های آن می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.