بهینه سازی استخراج رنگدانه های کاروتنوئیدی از گوجه فرنگی با استفاده از آنزیم صنعتی همی سلولاز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی استخراج رنگدانه های کاروتنوئیدی از گوجه فرنگی با استفاده از آنزیم صنعتی همی سلولاز دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی استخراج رنگدانه های کاروتنوئیدی از گوجه فرنگی با استفاده از آنزیم صنعتی همی سلولاز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی استخراج رنگدانه های کاروتنوئیدی از گوجه فرنگی با استفاده از آنزیم صنعتی همی سلولاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی استخراج رنگدانه های کاروتنوئیدی از گوجه فرنگی با استفاده از آنزیم صنعتی همی سلولاز :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

دراین پژوهش فرآیند جداسازی رنگدانه ی کاروتنوئیدی لیکوپن از پودر گوجه فرنگی به وسیله ی آنزیم صنعتی همی سلولاز مورد مطالعه قرار گرفت به این منظور مطالعه بر اثرات ناشی از تغییر دما ، غلظت آنزیم مصرفی ، زمان انکوباسیون ،pH همه در نقاط اپتیمم انجام گرفت. پژوهش بر مبنای اثربخشی آنزیم در شرایط مختلف بر میزان رنگدانه های استخراجی از پودر گوجه فرنگی و بدست آوردن نقاط بهینه استخراج به وسیله ی تحلیل آماری نتایج می باشد.برای استخراج رنگدانه در این پژوهش از حلال های هگزان، اتانول، استن به نسبت ۱:۲:۱ و انکوباسیون در دمای ۳۰ درجه به مدت ۱۶ ساعت برای اثر بخشی کامل حلال استفاده گردید. برای هر متغیر سه سطح تعریف شد که به منظور هدفمند کردن آزمایشات از طرح تاگوچی برای جدول طراحی آزمایش استفاده شده و شامل نه ردیف آزمایش و برای هر ردیف آزمایش از سه تکرار و یک شاهد حاوی نمونه بدون آنزیم درنظر گرفته شده است.محلول های حاوی رنگدانه در پایان مرحله ی جداسازی به دستگاه اسپکتروفتومتری انتقال و پس از ثبت ارقام و تحلیل آماری آن مشاهده شد که میزان اثر بخشی متغیر غلظت آنزیم بسیار بیشتر از متغیرهای دیگر بوده به طوری که بالاترین میانگین غلظت استخراجی رنگدانه در ۵۰۰ میکروگرم =۰۴۵۰. و تحلیل جداگانه هر متغیر نقاط بهینه را برای دمای انکوباسیون ۴۰ درجه و برای زمان انکوباسیون ۶۰ دقیقه ، برای pH =4 ،غلظت آنزیم ۲۰۰ میکروگرم بر لیتر برای هر ۵ گرم پودر گوجه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.