بهبود خواص کیفی و ماندگاری محصولات پخت با افزودنی های طبیعی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بهبود خواص کیفی و ماندگاری محصولات پخت با افزودنی های طبیعی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بهبود خواص کیفی و ماندگاری محصولات پخت با افزودنی های طبیعی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهبود خواص کیفی و ماندگاری محصولات پخت با افزودنی های طبیعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بهبود خواص کیفی و ماندگاری محصولات پخت با افزودنی های طبیعی :
تعداد صفحات :۱۴
چکیده مقاله:
استفاده از افزودنی های طبیعی در تولید محصولات پخت برای تولید محصولی با کیفیت بالا، ارزش تغذیه ای بیشتر و افزایش ماندگاری مورد توجه قرار گرفته است . در این پژوهش اثر کنسانتره آلو و کنسانتره کشمش بعنوان افزودنی های طبیعی در تولید نان و کیک بررسی شده است . برای این منظور به فرمول نان و کیک غلظت های متفاوت آلو و کشمش( ۲، ۴ و ۶ درصد) اضافه شد. آزمون های فارینوگرافی، بافت سنجی و خصوصیات حسی برای نان و آزمون های بافت سنجی، حجم مخصوص، تخلخل، ویسکوزیته و خصوصیات حسی برای کیک اندازه گ یری شد . نتایج نشان داد که افزودن کنسانتره آلو و کشمش سبب بهبود بافت، خصوصیات حسی و افزایش زمان ماندگاری نان و کیک شد . در نان نمونه حاوی ۴ درصد آلو بهترین اثر را داشت. در کیک بین کنسانتره کشمش و آلو در سطح ۴ درصد بدون تفاوت معنی دار بیشترین امتیاز را داشت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.