بستنی پروبیوتیکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بستنی پروبیوتیکی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بستنی پروبیوتیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بستنی پروبیوتیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بستنی پروبیوتیکی :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

افزودن پروبیوتیک ها به بستنی باعث افزایش ارزش فراورده به آن میگردد، همچنین مصرف منظم بستنی پروبیوتیکی که شامل بیفیدوباکتریوم لاکتیس B12 باشد باعث کاهش استرپتوکوکوس و لاکتوباسیلوس میشود. هدف اصلی ماندگاری باکتریهای پروبیوتیک است.۲. ترکیب باکتریهای پروبیوتیک درداخل فرمول بستنی نباید روی کیفیت نهایی محصول تاثیر بگذارد. بنابراین پارامترهای فیزیکی و شیمیایی درگیر در کنترل کیفیت محصول مانند میزان ذوب شدن، ویژگی های حسی، وقتی که با بستنی معمولی مقایسه میشود باید یکسان و حتی بهتر باشد.۳. بستنی تولید شده با محیط کشت پروبیوتیک عطر وطعم باشدت کمتری دارد، پس محصول بستنی پروبیوتیک با پذیرش حسی بالا کارمشکلی است و احتیاج به علم و تکنولوژی دارد.۴. امکان توسعه بستنی پروبیوتیک با کیفیت خوب حسی وجود دارد. رشد و زنده ماندن باکتری بستگی به سویه آن دارد. رشد و زنده ماندن میکروارگانیسم ها پروبیوتیک مانند سایر میکروارگانیسم ها تحت تاثیر دمای محیط اطراف آنها میباشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.