بستنی پروبیوتیکی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بستنی پروبیوتیکی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بستنی پروبیوتیکی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بستنی پروبیوتیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بستنی پروبیوتیکی :
تعداد صفحات :۲۰
چکیده مقاله:
افزودن پروبیوتیک ها به بستنی باعث افزایش ارزش فراورده به آن میگردد، همچنین مصرف منظم بستنی پروبیوتیکی که شامل بیفیدوباکتریوم لاکتیس B12 باشد باعث کاهش استرپتوکوکوس و لاکتوباسیلوس میشود. هدف اصلی ماندگاری باکتریهای پروبیوتیک است.۲. ترکیب باکتریهای پروبیوتیک درداخل فرمول بستنی نباید روی کیفیت نهایی محصول تاثیر بگذارد. بنابراین پارامترهای فیزیکی و شیمیایی درگیر در کنترل کیفیت محصول مانند میزان ذوب شدن، ویژگی های حسی، وقتی که با بستنی معمولی مقایسه میشود باید یکسان و حتی بهتر باشد.۳. بستنی تولید شده با محیط کشت پروبیوتیک عطر وطعم باشدت کمتری دارد، پس محصول بستنی پروبیوتیک با پذیرش حسی بالا کارمشکلی است و احتیاج به علم و تکنولوژی دارد.۴. امکان توسعه بستنی پروبیوتیک با کیفیت خوب حسی وجود دارد. رشد و زنده ماندن باکتری بستگی به سویه آن دارد. رشد و زنده ماندن میکروارگانیسم ها پروبیوتیک مانند سایر میکروارگانیسم ها تحت تاثیر دمای محیط اطراف آنها میباشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.