برهمکنش بین پروتئین های شیر و ویتامین ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 برهمکنش بین پروتئین های شیر و ویتامین ها دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد برهمکنش بین پروتئین های شیر و ویتامین ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی برهمکنش بین پروتئین های شیر و ویتامین ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن برهمکنش بین پروتئین های شیر و ویتامین ها :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

ویتامین ها ترکیباتی هســتند که برای ســوخت و ســاز مواد غذایی و اعمال حیاتی بدن و رشــد و نمو و تندرســتی ضرورت دارند. تشکیل یک پروتئین وابسته به حضور آمینواسیدهای ویژه و تنوع واحدهای آنها درون ساختار اولیه میباشد. سـاختار پروتئینی میتواند با تغییرات نسـبتا جزیی در شـرایط محیط به سرعت از حالت طبیعی خود خارج شود، به عنوان مثال تغییرپذیری درPH، دما و فشـار. در بعضـی موارد هدف فرآیندکردن ایجاد تغییر در ساختار پروتئین میباشد، اما تغییر در شـــرایط محیطی میتوانـد منجر بـه ویژگیهـای کاربردی نامطلوب از قبیل کاهش حلالیت و فعالیت بیولوژیکی شـــود. برهمکنش ریزمغذیها توسط نقاط خاصی در داخل ساختار سه بعدی پروتئین اتفاق می افتد که این برهمکنش ها از طریق نیروهای هیدروفوبیکی، واندوروالسی و الکترواستاتیک و دیگر نیروها صورت میگیرد. همچنین با استفاده از این برهمکنشها میتوان مشــکل مرتبط با ناپایداری برخی ویتامین ها در غذاها را برطرف کرد و حتی در برخی موارد میتوانند فعالیت ضــد باکتری (فولات – پروتئین) و فعالیت آنتیاکســـیدانی (پروتئین – ریبوفلاوین) داشـــته باشـــند. مهمترین کاربرد پیش بینی برهمکنش پروتئین-ویتامین طراحی داروهای جدید و مواد غذایی غنی شـده میباشـد. بسـیاری از ویتامینها با باند شدن با پروتئین میتوانند به درون بدن منتقل و تاثیر دارویی خود را بر جای بگذارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.