برنامه ها و پیامدهای فناوری نانو جهت مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 برنامه ها و پیامدهای فناوری نانو جهت مواد غذایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد برنامه ها و پیامدهای فناوری نانو جهت مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی برنامه ها و پیامدهای فناوری نانو جهت مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن برنامه ها و پیامدهای فناوری نانو جهت مواد غذایی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

فناوری نانو به تکنیک طراحی، توصیف، تولید و کاربرد ساختار، ابزار و سیستم ها در مقیاس نانو اطلاق می شود. این فناوری با کنترل ابعاد و ساختار ماده در دامنه ۱تا ۱۰۰ نانومتر ویژگی های جدید و بی نظیری را به ماده می دهد. یکی از مهمترین زمینه های تاثیر نانو فناوری در زندگی انسان، علوم غذایی است که به دلیل احتیاج روزمره و دائمی انسان به غذا هر گونه تغییر و تحولی در آن نقش به سزایی در تغییر کیفیت زندگی انسان خواهد داشت، لذا به منظور تبیین جایگاه نانو فناوری و نانو علم در علوم و صنایع غذایی این مقاله نوشته شده است. مهمترین ابزار نانو فناوری ساخ ت نانو مواد است که در شاخه های مختلف علوم از جمله علوم غذا کاربرد دارند . از جمله کاربرد های نانو مواد در علوم غذا و صنایع غذایی ، می توان به بسته بندی ، تولید غذا های ملکو لی ، برچسب گذاری و پایش ، افزودنی های غذایی ، غذا های دارای انتشار مخصوص در بدن و روکش کردن انزیم ها اشاره نمود .جایگاهنانو فناوری در علوم غذا از دو جنبه سلامت غذا و تغذیه و نیز مبارزه با گرسنگی آشکار و پنهان قابل بررسی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.