بررسی ویژگیهای فیلم بسته بندی خوراکی حاصل از موسیلاژ دانه میوه به تحت تاثیر نوع نرم کننده و بررسی خواص رنگی آن با روش پردازش تصویر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ویژگیهای فیلم بسته بندی خوراکی حاصل از موسیلاژ دانه میوه به تحت تاثیر نوع نرم کننده و بررسی خواص رنگی آن با روش پردازش تصویر دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ویژگیهای فیلم بسته بندی خوراکی حاصل از موسیلاژ دانه میوه به تحت تاثیر نوع نرم کننده و بررسی خواص رنگی آن با روش پردازش تصویر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگیهای فیلم بسته بندی خوراکی حاصل از موسیلاژ دانه میوه به تحت تاثیر نوع نرم کننده و بررسی خواص رنگی آن با روش پردازش تصویر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ویژگیهای فیلم بسته بندی خوراکی حاصل از موسیلاژ دانه میوه به تحت تاثیر نوع نرم کننده و بررسی خواص رنگی آن با روش پردازش تصویر :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

موسیلاژ دانه به، به دلیل خواص آنتی اکسیدانی و مفید آن برای بسته بندی خوراکی تحت تاثیر نرم کننده سوربیتول و گلیسرول (درسه سطح ۲۵، ۳۵ و ۵۰ درصد بر پایه وزن خشک موسیلاژ دانه به) بررسی شد. فیلم های هیدرو کلوئیدی اغلب به دلیل خاصیت آبدوستی خود، ممانعت کنندههای مناسبی نیستند. نتایج نشان داد نرم-کننده سوربیتول خواص فیزیکی، مانند ممانعت کنندگی در برابر بخار آب را در مقایسه با گلیسرول بهبود خواهد بخشید. همچنین از روش پردازش تصویر برای مقایسه خواص رنگی این دو نوع پلیمر استفاده شده است. تصاویر میکروسکوپی تهیه شده از سطح پلیمر، وضعیت پلیمر و نرم کننده را نشان میدهد وسطح یکدست تری برای فیلم همراه با نرم کننده گلیسرول نشان میدهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.