بررسی میزان شیوع افلاتوکسین M1 در شیر و فراورده های لبنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان شیوع افلاتوکسین M1 در شیر و فراورده های لبنی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان شیوع افلاتوکسین M1 در شیر و فراورده های لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان شیوع افلاتوکسین M1 در شیر و فراورده های لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان شیوع افلاتوکسین M1 در شیر و فراورده های لبنی :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

آفلاتوکسین M1 بیشترین ترکیب سرطانزا در شیر است که به مقدار نسبتا بالایی در گروه های سنی آسیب پذیر مانند نوزادان و افراد مسن از طریق شیر مصرف می شوداین سم به طور مداوم در نقاط مختلف دنیا شیوع داشته به طوری که کشورهای مختلف دنیا را وادار به ایجاد محدودیت های استاندارد برای آفلاتوکسین M1 در شیر نموده است .در بررسی های جهانی ، روش های آلودگی زدایی بخشی از آفلاتوکسین M1 وجود دارد اما شواهد مبتنی بر مطالعات انجام شده ، وجود یک استراتژی منسجم و کامل را برای حل این مسئله پیشنهاد نمی کند آلودگی زدایی میکروبی AFM1تا کنون به عنوان مناسب ترین روش عنوان شده است، اما ثبات کمپلکس سلولی توکسین میکروبی هنوز قابل بحث و بررسی است. این مقاله مروری در مورد ماهیت شیمیایی ، حداکثر حد استاندارد و شیوع آفلاتوکسین M1 شیر در کشورهای مختلف دنیا در سال ۲۰۱۴-۲۰۰۹می کند.همچنین مکانیزم های امکان پذیر برای کاهش AFM1، آلودگی زدایی میکروبی و برخی موارد مرتبط دیگر مورد بحث قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.