بررسی میزان آلودگی قند مایع خرما به میکروارگانیسم های مزوفیل هوازی با استفاده از محیط کشت PCA


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان آلودگی قند مایع خرما به میکروارگانیسم های مزوفیل هوازی با استفاده از محیط کشت PCA دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان آلودگی قند مایع خرما به میکروارگانیسم های مزوفیل هوازی با استفاده از محیط کشت PCA  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان آلودگی قند مایع خرما به میکروارگانیسم های مزوفیل هوازی با استفاده از محیط کشت PCA،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان آلودگی قند مایع خرما به میکروارگانیسم های مزوفیل هوازی با استفاده از محیط کشت PCA :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

قند مایع خرما برای اولین بار در دنیا در ایران با هدف تغذیه صحیح و سالم، تنوع در فرهنگ غذائی، کمک به تولیدکنندگان خرما، تولید فرآورده های متنوع داخلی، رونق تجارت خارجی و حرکت بخش کشاورزی و صنعت بهسوی جهانی شدن تولید شده است. قند مایع خرما کنسانتره شیره خرما است که پس از مراحل استخراج و خالص سازی عصاره خرما با حذف ترکیبات پکتینی، پروتئین، فیبر و رنگ تولید میشود که از نظر ترکیب قندی مشابه عسل کندو و شربت ذرت با فروکتوز بالا است.تعداد ۳۰ بطری قند مایع خرما به صورت تصادفی از مراکز توزیع، نمونه برداری و مورد آزمون قرار گرفت. پس از تهیه رقت های لازم، آزمایش های باکتریولوژیک انجام شد. برای انجام آزمون شمارش میکروارگانیسم های مزوفیل هوازی از محیط کشت جامد PCA با روش کشت آمیخته استفاده شد.پس از بررسی نتایج، در %۷۰ نمونه ها رشد میکروارگانیسم های مزوفیل هوازی مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.