بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنی های سنتی شهرستان تربت حیدریه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنی های سنتی شهرستان تربت حیدریه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنی های سنتی شهرستان تربت حیدریه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنی های سنتی شهرستان تربت حیدریه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنی های سنتی شهرستان تربت حیدریه :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

بستنی دسر منجمد که به دلیل دارا بودن مواد مغذی وPH نزدیک خنثی محیط مناسبی برای رشد میکروارگانیسم ها می باشد. هدف از این پژوهش، تعیین آلودگی میکروبی بستنی های سنتی و عوامل مؤثر در آن است.در این بررسی که در بهار۹۴از ۵۰ نمونه بستنی سنتی نمونه برداری گردید و نمونه ها در شرایط استریل به آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی منتقل شدند . نتایج این تحقیق نشان داد که ۸۴ درصد بستنی های سنتی آلوده هستند ۵۶ درصداشرشیا کلی ،۶۰ درصد شمارش کلی میکروارگانیسم ها ، ۷۲ درصد شمارش انترو و ۱۸درصد شمارش استافیلوکوکوس اورئوس بیشتر از حد مجاز استاندارد بوده است. منبع اصلی آلودگی میکروبی در مراکز تهیه و توزیع بستنی سنتی، استفاده از شیرهای غیرپاستوریزه، عدم رعایت مقررات بهداشتی شامل بهداشت فردی، عدم شستشو و گندزدایی صحیح ظروف مورد استفاده بود لذا توصیه میگردد که اصول بهداشتی درتهیه ونگهداری این فراورده رعایت شودو در تهیه آن ازشیر ودیگرمواد پاستوریزه استفاده شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.