بررسی مقاومت حرارتی باکتری استاف اورئوس در شیر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی مقاومت حرارتی باکتری استاف اورئوس در شیر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی مقاومت حرارتی باکتری استاف اورئوس در شیر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مقاومت حرارتی باکتری استاف اورئوس در شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی مقاومت حرارتی باکتری استاف اورئوس در شیر :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
استافیلوکوکوس یکی از اعضای خانواده میکروکوکاسه میباشد. این باکتری یکی از پاتوژن های رایج در بروز مسمومیت های غذایی می-باشد. گزارشاتی مبنی بر مقاومت این باکتری نسبت به حرارت و حضور آن در غذاهای آماده وجود دارد . لذا هدف این تحقیق، بررسی مقدار D-value و Z-value این باکتری در شیر، برای انتخاب بهترین زمان و حرارت سالم سازی لازم میباشد. شیر استریل به دمای مد نظر رسانده و یک میلی لیتر از سوسپانسیون باکتری استاف اورئوس به آن اضافه شد و در فواصل زمانی منظم نمونه برداری شد . نمونه ها به روش قطره ای در محیط کشت نوترینت براث کشت داده شد.D value محاسبه شده در دمای۶۰،۵۶ و ۶۲درجه سانتی گراد به ترتیب ۵،۷۱،۱۴۳ثانیه می باشد. Zvalue محاسبه شده از D value های بدست آمده،۰/۵۴درجه سانتی گراد می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.