بررسی کیفی، خصوصیات ضد میکروبی اسانس برگ و ریشه شلغم علیه عواملایجاد کننده فساد در مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کیفی، خصوصیات ضد میکروبی اسانس برگ و ریشه شلغم علیه عواملایجاد کننده فساد در مواد غذایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کیفی، خصوصیات ضد میکروبی اسانس برگ و ریشه شلغم علیه عواملایجاد کننده فساد در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کیفی، خصوصیات ضد میکروبی اسانس برگ و ریشه شلغم علیه عواملایجاد کننده فساد در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کیفی، خصوصیات ضد میکروبی اسانس برگ و ریشه شلغم علیه عواملایجاد کننده فساد در مواد غذایی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

هدف: حضور و رشد میکروارگانیسم ها در مواد غذایی باعث فساد مواد غذایی و در نتیجه کاهش کیفیت و مدت ماندگاری مواد غذایی میشود. از طرف دیگر به دلیل مشکلات ایجاد شده توسط نگهدارندهای شیمیایی، تمایل مصرف کنندگان به استفاده از مواد نگهدارنده طبیعی به صورت قابل توجهی افزایش پیدا کرده است. هدف از این تحقیق شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی خصوصیات ضد باکتریایی اسانس برگ و ریشه شلغم علیه عوامل باکتریایی ایجاد کننده فساد در مواد غذایی می باشد.مواد و روش ها:اسانس برگ و ریشه شلغم به روش تقطیر آبی با استفاده از دستگاه کلونجر استخراج گردید. ترکیبات شیمیایی اسانس حاصل با استفاده از کروماتوگرافی گازی متصل به اسپکتوفوتومتری جرمی تعیین گردید. جهت بررسی خصوصیات ضد باکتریایی اسانس، ابتدا به کمک اندازه گیری قطر هاله بازدارنده رشد، خصوصیات ضد باکتریایی اسانس برگ و ریشه شلغم تائید گردید و سپس حداقل غلظت بازدارندگی(MIC )و حداقل غلظت کشندگی (MBC) تعیین گردید.نتایج و بحث:نتایج حاصل از GC/MS نشان داد که اسانس برگ و ریشه شلغم شامل ۱۸ ترکیب مختلف میباشد که مهمترین آنها به ترتیب شامل متیل کاویکول( ۳۴ درصد)، ترانس-آنتول( ۲۱ درصد) ، لینالول( ۱۸درصد)، آلفا-پینن( ۷/۵۰ درصد) میباشند.تعیین فعالیت ضد میکروبی با دو روش توالی رقت در محیط مایع و انتشار از دیسک در محیط جامد انجام شد. باکتری های گرم مثبت نسبت به گرم منفی ها حساسیت بیشتری را به اسانس نشان دادند.نتیجه گیری کلی:نتایج این تحقیق حاکی از این بود که فعالیت ضد میکروبی این گیاه مناسب بود؛ در نتیجه از گیاه شلغم میتوان به عنوان جایگزین طبیعی نگهدارنده های شیمیایی، در مواد غذایی استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.