بررسی کاربرد فیبرهای رژیمی در بهبود کیفیت محصولات آردی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کاربرد فیبرهای رژیمی در بهبود کیفیت محصولات آردی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کاربرد فیبرهای رژیمی در بهبود کیفیت محصولات آردی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کاربرد فیبرهای رژیمی در بهبود کیفیت محصولات آردی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کاربرد فیبرهای رژیمی در بهبود کیفیت محصولات آردی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

امروزه رشد چشمگیری در گسترش صنایع غذایی دنیا شاهد هستیم به گونه ایکه محصولات تولیدی علاوه بر این که دارای ویژگی های تکنولوژیکی هستند،از ارزش تغذیه ای مناسبی نیز برخوردار میباشند. محصولات آردی ازپرمصرف ترین محصولات غذایی در سراسر جهان محسوب میشود. از میان این قنادی، به واسطه ویژگی های ارگانولپتیک مناسب، مورد استقبال و پسند مصرف کننده ها واقع شده است. از آنجا که نقش فیبرهای غذایی در سلامت دستگاه گوارش، تنظیم فلور طبیعی روده، کنترل فشار خون، جلوگیری ازبرخی انواع سرطان ها و دیابت کاملا به اثبات رسیده است، طرفداران غذاهای حاوی فیبر بالا در حال افزایش میباشد. تحقیقات نشان داده استکه افزایش میزان سبوس در آرد تولیدی باعث افزایش کمیت آرد میگردد. اگرچه رنگ آرد تولیدی تیره رنگ و میزان خاکستر آن افزایش مییابد. استفاده از آرد با سبوس بالا در تهیه نان و محصولات قنادی و نانوایی باعث افزایش جذب آب خمیر، سفتی و کاهش کشش پذیری بافت خمیر میشود. محصولات حاصل از چنین خمیری دارای عطر و طعم مطلوب، فیبر و مواد معدنی و املاح بالا است. تحقیقات مختلف نشان داده است فیبر موجود در مواد غذایی برای تأمین یک رژیم غذایی سالم ضروری میباشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.