بررسی کاربرد عصاره های گیاهی به عنوان ترکیبات ضد میکروبی در لفاف های خوراکی و زیست تخریب پذیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کاربرد عصاره های گیاهی به عنوان ترکیبات ضد میکروبی در لفاف های خوراکی و زیست تخریب پذیر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کاربرد عصاره های گیاهی به عنوان ترکیبات ضد میکروبی در لفاف های خوراکی و زیست تخریب پذیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کاربرد عصاره های گیاهی به عنوان ترکیبات ضد میکروبی در لفاف های خوراکی و زیست تخریب پذیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کاربرد عصاره های گیاهی به عنوان ترکیبات ضد میکروبی در لفاف های خوراکی و زیست تخریب پذیر :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

لفاف های خوراکی علاوه بر داشتن ویژگی هایی نظیر زیست تخریب پذیری می توانند به عنوان مانع مناسب در برابر انتقال رطوبت، اکسیژن، دیاکسیدکربن و سایر عوامل در نگهداری مواد غذایی به کار روند. این نوع لفاف ها معمولا از مواد اولیه نظیر پلیساکاریدها، لیپیدها و پروتئین ها تهیه می شوند و به منظور بهبود برخی خواص آن (مانند ویژگی های ایمنی) از افزودن انواع مواد ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی استفاده میشود. ترکیبات ضد میکروبی علاوه بر اثر بازدارندگی بر رشد میکروارگانیسم ها، بر ویژگیهایی نظیر رنگ، حلالیت، نفوذپذیری، بخارآب، پارگی در نقطه شکست و خواص کیفی لفاف نیز موثر هستند. ترکیبات ضدمیکروبی مورد استفاده در این نوع لفاف ها ممکن است به دو صورت طبیعی و سنتتیک مورد استفاده قرار بگیرند که انواع طبیعی آن به دلیلی ایمن بودن بیشتر نسبت به نوع ساختگی از اهمیت خاص برخوردار است. از ترکیبات ضد میکروبی طبیعی میتوان به انواع عصاره گیاهان اشاره نمود. این نوع عصاره ها اغلب حاوی روغن های فرار بوده که دارای ترکیبات فنلی با ویژگی های ضد میکروبی هستند. از جمله گیاهان مهم حاوی روغن های فرار میتوان به پونه، آویشن، میخک و کاکوتی اشاره نمود. شایان ذکر است که میزان قدرت ضد میکروبی این عصاره ها با تعیین کمترین غلظت مهار کنندگی مشخص میشود. بنابراین، با توجه به مزایای یاد شده، هدف این مقاله بررسی اثر ضد میکروبی انواع عصاره گیاهان مورد استفاده در لفاف های خوراکی می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.