بررسی عملکرد صمغ های بومی بر جایگزینی چربی در خصوصیات شیمیایی خامه کم چرب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عملکرد صمغ های بومی بر جایگزینی چربی در خصوصیات شیمیایی خامه کم چرب دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عملکرد صمغ های بومی بر جایگزینی چربی در خصوصیات شیمیایی خامه کم چرب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عملکرد صمغ های بومی بر جایگزینی چربی در خصوصیات شیمیایی خامه کم چرب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عملکرد صمغ های بومی بر جایگزینی چربی در خصوصیات شیمیایی خامه کم چرب :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

خامه یکی از فرآورده های لبنی با محتوای چربی بالا است. در سال های اخیر با توجه به افزایش شیوع بیماری های قلبی و مشکلات ناشی از مصرف غذاهای پرچرب، تولیدکنندگان مواد غذایی همواره سعی در کاستن میزان چربی محصولات خود دارند. هدف کلی این پژوهش بررسی امکان استفاده ازصمغ های بومی (کندر، کتیرا و فارسی) به عنوان جانشین چربی در خامه است. در این پژوهش صمغ های بومی (کندر، کتیرا و فارسی) در سطح های ۰/۲و ۰/۳، ۰/۳ و ۰/۴ و ۰/۵ و ۰/۷۵ به ترتیب جایگزین چربی خامه۳۰، ۲۰ و ۱۵ درصد شد و میزان چربی و ماده خشک آن بررسی گردید. نتایج نشان داد میزان چربی در نمونه حاوی ۰/ ۳ کندر، ۰/۴ کتیرا و ۰/۷۵ فارسی و ۱۵ درصد چربی از همه کمتر بود. همچنین هرچه میزان صمغ بیشتر شود ماده خشک بیشتر شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.