بررسی عملکرد پروبیوتیک ها در صنعت غذا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عملکرد پروبیوتیک ها در صنعت غذا دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عملکرد پروبیوتیک ها در صنعت غذا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عملکرد پروبیوتیک ها در صنعت غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عملکرد پروبیوتیک ها در صنعت غذا :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

در این مطالعه به بررسی تاثیرات مثبت پروبیوتیک ها با جایگزینی در فلور طبیعی روده و ایفای نقش مثبت این دسته از باکتری های اسید لاکتیک در بدن پرداخته شده است. همچنین مطالعات بر روی مواد غذایی که حامل های خوبی برای پروبیوتیک ها بوده و شرایط مناسبی را جهت رشد آنها فراهم می کنند صورت گرفته است. نتایج مطالعات نشان داده که ساختمان طبیعی لبنیات حمل کننده خوبی برای باکتری های پروبیوتیک هستند. ماتریس غلات نیز احتمالا حمل کننده مناسبی برای پروبیوتیک ها به شمار می روند. عواملی چون اسیدیته، اسیدهای ارگانیک ، میکروارگانیزم های استارتر، حضور ترکیبات ایجاد کننده طعم و افزودنی های مختلف ، پروسه ی اعمال شده ، شرایط انبارداری و مدت زمان ماندگاری بر روی توانایی زیست میکروب های پروبیوتیک تاثیر گذارند. انکپسولاسیون نیز یکی از عوامل دیگر در کاهش تنش های محیطی بر پروبیوتیک ها عنوان شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.