بررسی ساختار بیوفیلم: حضور بیوفیلم در صنایع غذایی و روش های کنترل آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ساختار بیوفیلم: حضور بیوفیلم در صنایع غذایی و روش های کنترل آن دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ساختار بیوفیلم: حضور بیوفیلم در صنایع غذایی و روش های کنترل آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ساختار بیوفیلم: حضور بیوفیلم در صنایع غذایی و روش های کنترل آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ساختار بیوفیلم: حضور بیوفیلم در صنایع غذایی و روش های کنترل آن :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

بیوفیلم میکروبی یک جامعه متنوع از میکروارگانیسم ها در یک ماتریکس پلی مری چسبیده به سطح می باشد. از آن جایی که بیوفیلم ها نسبت به سلول های پلانکتونیک، مقاومت بیشتری به آنتی بیوتیک ها دارند، حذف بیوفیلم از فرآورده های غذایی یک چالش بزرگ محسوب می شود. در این مقاله ساختار بیوفیلم و مراحل تکامل آن شرح داده شده است و معضلات بیوفیلم در صنعت غذا بالاخص صنعت لبنیات بررسی شده و سپس روش های کنترل بیوفیلم به سه دسته فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی تقسیم شده و همگی مورد بحث قرار گرفته اند. نتیجه این بررسی حاکی از اهمیت بیوفیلم در صنایع غذایی به سبب اتصال باکتری های پاتوژن و مولد فساد به سطوح در تماس با مواد غذایی است. که حتی پس از انجام سیستم CIP از خطوط تولید حذف نمی گردند و منجر به تلفات اقتصادی و فساد میکروبی محصولات غذایی می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.