بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ویسکوزیته ماست پروبیوتیک کم کالری حاوی فیبر گشنیز در طول مدت زمان نگهداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ویسکوزیته ماست پروبیوتیک کم کالری حاوی فیبر گشنیز در طول مدت زمان نگهداری دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ویسکوزیته ماست پروبیوتیک کم کالری حاوی فیبر گشنیز در طول مدت زمان نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ویسکوزیته ماست پروبیوتیک کم کالری حاوی فیبر گشنیز در طول مدت زمان نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ویسکوزیته ماست پروبیوتیک کم کالری حاوی فیبر گشنیز در طول مدت زمان نگهداری :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

فیبرهای خوراکی بخش های خوراکی گیاهان هستند، مشابه کربوهیدرات ها، که نسبت به هضم و جذب در روده ی کوچـک انسـان مقـاوم هسـتند و سـبب تخمـیر کلـی یا جزئـی در روده ی بزرگ می شـوند فیبر خوراکی شامل پلی ساکاریدها، الیگو ساکاریدها، لیگنین و مواد گیاهی مرتبط می شود. در این پژوهش اثر افزودن فیبر گیاه گشنیز در ۴سطح (۰، ۰/۵، ۱ و ۱/۵)درصد وزنی فیبر در سه تکرار، بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ویسکوزیته ماست پروبیوتیک کم کالری حاوی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس مورد بررسی قرار گرفت و تغییرات آن در طی ۲۱ روز نگه داری با نمونه شاهد مقایسه گردید. نتایج نشان داد که pH، اسیدیته و میزان آب انداختگی تحت تاثیر افزودن فیبر به ماست قرار گرفت. با افزایش زمان نگه داری، ویسکوزیته ظاهری تیماری های حاوی فیبر گشنیز نسبت به نمونه شاهد افزایش معنی داری را نشان داد. نتایج نشان داد با استفاده از فیبر گشنیز در ماست پروبیوتیک می توان ماست سین بیوتیک با شرایط قابل قبول تولید کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.